Biletul zilei hochei 16.05.2021

0

Biletul zilei hochei 16.05.2021 – La bitetul de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul din NHL. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 22:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 16 Mai 2021

Florida Panthers vs Tampa Bay Lightning (ora 02:30)

La primul duel din această serie am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. În sezonul regulat, atât Panthers, cât și Tampa au înregistrat o medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. Este un duel oarecum familiar, deoarece în stagiune, cele două s-au întâlnit de 8 ori.

Tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 6 dintre aceste jocuri. Mă aștept ca defensiva gazdelor să fie nevoită să depună mult mai mult efort, deorece la fulgere va reveni Nikita Kucherov.

Din cauza accidentări suferite la șold, Nikita nu a putut fi folosit absolut deloc în sezon. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, iar „monstrul rusesc” este de așteptat să revină pe gheață. Primele două jocuri din serie se vor juca pe arena BB&T Center.

Poate fi un dezavantaj foarte mare pentru Tampa, deoarece Florida are un bilanț de 13W-2L în utimele 15 jocuri susținute pe această arenă. Așa cum am spus, tind să cred că în primul joc din serie putem vedea cel puțin 5 modificări de tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild (ora 22:00)

Minnesota s-a întărit foarte mult în acest sezon. Kaprizov și Bonino sunt doar doi dintre jucătorii transferați la început de stagiune și care au reușit să impresioneze foarte mult. Kaprizov (selectat în draft) a reușit să adune 51 de puncte, 27 de goluri și 24 de pase decisive.

Personal, nu o văd pe Wild să treacă de Vegas. Într-adevăr, au jucători buni, dar per total, nu se ridică la nivelul hocheiștilor puși pe gheață de DeBoer. Fiind primul joc din serie, nu mă complic în pronosticuri și aleg sa mizez pe linia de peste 4,5 goluri.

Dacă doriți să investiți și în alte ponturi hochei, posibil ca Vegas să reușească să se impună. Cele două formații au înregistrat în sezon o medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă de fiecare.

Vegas și Wild s-au întâlnit de 16 ori până acum, iar în 10 dintre aceste dueluri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here