Biletul zilei hochei 16.09.2021

0

Biletul zilei hochei 16.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei rusesc-KHL. Cota obținută este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 19:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 16 Septembrie 2021

Dinamo Riga vs Barys Nur-Sultan (ora 19:30)

Prima vizită o facem pe arena din Riga, acolo unde avem programată disputa dintre echipa cu același nume și Barys. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de alb-albaștrii.

Aceștia au început decent noul sezon din KHL, obținând 4 puncte după primele 5 etape, bilanț de două victorii și 3 eșecuri. Linia ofensivă a fost destul de bună, reușind să puncteze de 12 ori.

În sezonul anterior, kazakii au avut o medie de peste 2,70 goluri marcate pe partidă. Astăzi urmează să se dueleze cu una dintre cele mai slabe echipe din ligă, deci mă aștept ca această medie să fie cel puțin atinsă.

Riga are tot 4 puncte după primele 5 jocuri, dar problemele din apărare nu le dau letonilor prea multă încredere. Au încasat numai puțin de 22 de pucuri, medie circa 4,50 goluri cedate pe partidă.

Cele două formații s-au duelat de 8 ori în ultimii 3 ani. Barys a punctat de cel puțin două ori în 7 dintre aceste confruntări.

Pont: Peste 1,5 goluri Barys Nur-Sultan, cota [email protected] Unibet

Sp.Moscova vs CSKA Moscova (ora 19:30)

Cele două formații au început bine noul sezon. Ambele au reușit să se impună în 4 dintre cele 6 jocuri de până acum, având fiecare câte 8 puncte acumulate. La jocul de astăzi mergem pe linia de peste 3,5 goluri marcate.

Avem cifre identice și în compartimentul ofensiv. Atât Spartak, cât și CSKA au acumulat un total de 15 goluri marcate de fiecare. În ceea ce privește zona de apărare, gazdele au cedat de 9 ori.

În schimb, apărarea oaspeților a avut probleme mari, permițând 15 goluri. Jocul se dispută pe arena Megasport. În 5 ultimele 6 jocuri susținute pe această arenă, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 9 din 19
Unitati: -110

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here