Biletul zilei hochei 17.01.2021

0

Biletul zilei hochei 17.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american. Cota totală este de 2.00 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 17 Ianuarie 2021

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals (ora 19:00)

Pittsburgh Penguins a început cum nu se poate mai prost noul sezon din NHL, pierzând ambele confruntări susținute cu Philadelphia Flyers. În acest timp, atacul a dat roade de 5 ori, iar apărarea a permis 11 goluri.

Sullivan a decis să-l trimită în net în cele două jocuri pe Jarry Tristan, apărător foarte bun, dar care traversează o perioadă oribilă. Canadianul are după aceste dueluri o medie de 7,57 goluri încasate pe partidă și un procentaj de 72,73% la salvări. Tristan atinge astfel „performanța” de 7 înfrângeri consecutive.

Că tot a venit vorba de Sullivan, acesta a luat niște decizii complet ridicole și nu știu cât de mult se va mai afla la cârma grupării din Pittsburgh. A decis să-l folosească în prima linie pe Rodrigues, atacant foarte modest, iar în locul lui Riikola a fost introdus Ruhwedel.

De cealaltă parte, capitalii s-au descurcat excelent în mini seria de două jocuri avută în fața celor de la Buffalo Sabres. Au marcat 8 goluri, iar apărarea a reușit să-i limiteze pe Eichel&Co la 5 goluri înscrise.

Mă aștept la un joc controlat în totalitate de capitali. Singura problemă a oaspeților este legată de portar. Branden Holtby a decis să părăsească echipa, iar în acest moment, cei doi portari disponibili sunt Ilya Samsonov și Vitek Vanecek. Ambii sunt portari modești.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri puse pe tabelă de Washington Capitals, dar dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, linia de peste 4,5 goluri, poate chiar și peste 5,5 sunt două alternative realizabile.

Pont: Peste 2,5 goluri Washington Capitals (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Florida Panthers – Chicago Blackhawks (ora 02:00)

Din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 apărute la formația Dallas Stars, cele două meciuri programate au fost amânate. Astfel, pentru Panthers, duelul cu Chicago reprezintă primul joc din acest sezon.

Nu o lungesc foarte mult și vă propun să investiți în linia de peste 1,5 goluri puse pe tabelă de indieni. Deși aU pierdut la scor ambele confruntări cu Tampa, Blackhawks a reușit să creeze foarte multe oportunități de a marca.

Au avut numai puțin de 60 de șuturi pe poartă. De asemenea, două dintre cele 3 goluri înscrise au venit în urma jocului de power-play. Un plus pentru Chicago în acest meci este absentarea lui Sergei Bobrovsky de la pantere.

În vârstă de 32 de ani, actualul portar al celor de la Florida este accidentat și va rata câteva jocuri din acest start de sezon. În stagiunea precedentă, rusul a fost titularizat în 54 de dueluri, timp în care a acumulat o medie de 3,22 goluri primite și un procentaj de 89,98% la salvări.

Cele mai bune performanțe le-a avut cu Columbus Blues Jackets. În cele 7 sezoane petrecute pe Nationwide Arena, cea mai mare medie de goluri încasate a fost de 2,63, și asta în sezonul 2014/2015.

Fără niciun semn de întrebare, Joel Quenneville îl va desemna titular în net pe Chris Driedger, portar fără prea mare experiență în hocheiul din NHL. În sezonul precedent, acesta s-a aflat în net în 12 dueluri, timp în care a permis o medie de 2,05 GAA și un procentaj de 93,79% SV.

Pont: Peste 1,5 goluri Chicago Blackhawks, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here