Biletul zilei hochei 17.05.2021

0

Biletul zilei hochei 17.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul NHL. Cota totală este de 2.09 și poate fi plasată până la ora 03:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 17 Mai 2021

Colorado Avalanche vs St. Louis Blues (ora 05:00)

Sincer să fiu, nu înțeleg de ce bookmakerii oferă o cotă atât de mică pentru o posibilă victorie a grupării din Colorado. Avalanche este de departe una dintre cele mai solide formații din acest sezon, dar în primul joc din serie vor evolua fără 3 jucători de bază.

Matt Calvert, Logan O'Connor și Brandon Saad au fost lăsați în afara gheții. În plus, sunt șanse destul de mari să nu îi vedem nici pe MacKinnon și Timmins. MacKinnon este cel mai important jucător al echipei. A adunat 65 de puncte în sezon, 20 de goluri și 45 de assist-uri.

Având în vedere aceste detalii, nu văd cum Avalanche s-ar putea impune la o diferență mai mare de două goluri. În 9 din ultimele 10 dueluri directe, această linie de handicap a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Handicap +2,5 St. Louis Blues, cota [email protected] Betano

Carolina Hurricanes vs Nashville Predators (ora 03:00)

La acest prim joc din serie am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de Predators, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să veem un duel încheiat cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

Prădătorii au înregistrat în sezonul regulat o medie de aproximativ 2,80 pucuri înscrise pe partidă. În 9 din ultimele 10 jocuri din campionat, aceștia au reușit să puncteze de cel puțin două ori. În plus de asta, Hurricanes are probleme destul de mari cu jucătorii.

Sunt șanse foarte mari să nu se bazeze pe 5 hocheișți de bază, doi atacanți și 3 apărători. Gazdele dețin o medie de puțin peste 2,40 goluri cedate pe partidă. În ultimele două jocuri directe, prădătorii au reușit să modifice tabela de minim două ori.

Pont: Peste 1,5 goluri Nashville Predators, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 15
Unitati: +87

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here