Biletul zilei hochei 17.09.2021

0

Biletul zilei hochei 17.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în două partide, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei rus-KHL. Cota obținută este de 2.02 și poate fi plasată până la ora 12:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 17 Septembrie 2021

Vladivostok vs Cherepovets (ora 12:30)

Fără dar și poate, Vladivostok este una dintre cele mai slabe formații din acest sezon de KHL. Au pierdut toate cele 6 jocuri de până acum. Au obținut 3 puncte datorită faptului că au reușit să trimită 3 jocuri în prelungiri.

Pe parcursul celor 6 etape disputate, compartimentul defensiv a cedat numai puțin de 29 de pucuri, medie de aproximativ 5 goluri încasate pe partidă. De cealaltă parte, nici Cherepovets nu s-a descurcat mult mai bine.

Au 5 puncte obținute până acum, bilanț de două victorii și 4 eșecuri. Linia ofensivă a punctat până acum de 13 ori, medie de puțin peste două goluri înscrise pe partidă.

Nu este o cifră mare, dar contra celor de la Vladivostok, mă aștept ca această medie să fie cel puțin atinsă. Cele două s-au întâlnit deja în sezon. „Gălbejiții”s-au impus atunci cu scorul de 3-2, după OT.

Pont: Peste 1,5 goluri Cherepovets, cota [email protected] Unibet

Ekaterinburg vs Omsk (ora 17:00)

Facem o vizită și în orașul motoarelor, acolo unde avem programată disputa dintre Ekaterinburg-Omsk. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de vulturi.

Pe faza de atac, Omsk s-a descurcat foarte bine până acum, având 19 goluri marcate în 6 meciuri, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. Va fi foarte greu pentru Ekaterinburg să facă față acestui atac.

În primul rând, echipa a suferit destul de multe modificări în apărare. Nu există încă omogenitate și o înțelegere între jucători, iar din această cauză, defensiva a cedat 17 pucuri.

În al 2-lea rând, Jakub Kovar a suferit o accidentare și va fi scos pentru mult timp de pe gheață. În sezonul anterior, Jakub a fost principalul portar al echipei (56 de jocuri, cu 2,26 GAA și un procentaj de 92,35% la salvări).

Omsk este una dintre cele mai bune echipe din ligă, iar în urma aspectelor menționate mai sus, aceștia ar trebui să puncteze de două ori fără probleme. Au reușit să îndeplinească acest „obiectiv” în 8 din ultimele 10 dispute directe.

Pont: Peste 1,5 goluri Omsk, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here