Biletul zilei hochei 18.01.2021

Scris de Andrei Cinculescu17/01/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

Biletul zilei hochei 18.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.02 și poate fi plasată până la ora 00:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 18 Ianuarie 2021

New York Islanders – Boston Bruins (ora 00:00)

New York Islanders este una dintre cele mai defensive formații din ligă. Cu toate acestea, în mini seria de două jocuri avută cu New York Rangers, aceștia au cedat de 5 ori. Toate aceste pucuri au fost încasate în etapa precedentă.

În ceea ce privește jocul de atac, insularii au punctat doar de 4 ori, destul de slab, având în vedere că în compartimentul ofensiv întâlnim jucători precum Anders Lee, Mathew Barzal, Brock Nelson sau Josh Josh Bailey.

În net îl găsim pe Semyon Varlamov, unul dintre cei mai experimentați portari din ligă. În sezonul precedent, acesta a fost titularizat în 64 de confruntări, timp în care a permis doar o medie de 2,46 goluri, iar procentajul său la salvări este de 91,62%

De cealaltă parte, Boston a avut un parcurs identic în rezultate. Au reușit să câștige primul joc cu Devils, scor 2-3, după Over-Time, pentru ca în etapa precedentă să piardă în ultima secundă din prelungiri, scor 2-1.

Așa cum o arată și rezultatele, ambele dueluri au fost foarte sărăcăcioase în goluri. Bruins este nevoită să se descurce și în acest meci fără David Pastrnak, cel mai bun jucător al urșilor. Acesta acuză o accidentare la zona șoldului.

Mă aștept la un joc destul de sărăcăcios în goluri și în această seară. Cele două formații dețin două apărări foarte experimentate. În 7 din ultimele 8 dueluri directe, linia de sub 6,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota 1.38@ Betano

Nashville Predators – Carolina Hurricanes (ora 03:00)

Cel de-al 2-lea joc de pe bilet vine de pe Bridgestone Arena, acolo unde Nashville Predators primește vizita celor de la Carolina Hurricanes. Am ales să investesc tot pe linia de sub 6,5 goluri, dar dacă doriți să investiți și în alte ponturi hochei, consider că, Hurricanes va reuși să se impună.

Neshville a început foarte bine sezonul, reușind să se impună în primul duel, scor 5-2, contra celor de la Columbus Blue Jackets. În schimb, uraganele s-au încurcat cu aripile roșii. S-au impus în primul joc, scor 0-3, pentru ca în etapa precedentă, aceștia să piardă cu scorul de 4-2.

Pentru predatori, performanța din ofensivă va fi greu de repetat contra celor de la Hurricanes, deoarece oaspeții dețin unul dintre cei mai buni portari din ligă, pe Petr Mrazek. Acesta a avut în sezonul precedent o medie de 2,62 GAA, iar procentajul său la salvări a fost de 90,77%.

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în sezonul precedent, ambele dueluri terminându-se cu maxim 6 goluri puse pe tabelă. Mă aștept la un rezultat asemănător și în duelul din această seară.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota 1.47@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: