Biletul zilei hochei 18.05.2021

0

Biletul zilei hochei 18.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din America-NHL. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 23:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 18 Mai 2021

Vancouver Canucks vs Calgary Flames (ora 23:00)

Am ajuns la cea de-a 2-a dispută din seria dintre Vancouver-Calgary. În duelul anterior, flăcările roșii au reușit să se impună cu scorul de 5-6, după Over-Time. Vă reamintesc faptul că acest joc este mai degrabă unul amical.

Chiar și în aceste condiții, tind să cred că putem vedea cel puțin 5 goluri și în disputa de astăzi. Canucks pare să nu prezinte niciun interes pentru jocurile rămase de disputat, lăsând pe tușă 8 jucători de bază, dintre care 5 sunt apărători.

Până acum, ambele formații au înregistrat o medie de peste 2,70 goluri înscrise pe partidă. Aceste medii pot fi întâlnite și în compartimentele defensive. Aleg să mizez pe linia de peste 4,5 goluri.

În cazul în care doriți și alte opțiuni de ponturi hochei, posibil ca Flames să reușească să se impună. Tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 4 din ultimele 5 întâlniri directe.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild (ora 05:00)

Am urmărit primul duel din această serie și pot să spun că am rămas profund dezamăgit de modul de abordare al celor de la Vegas. Deși au avut numai puțin de 42 de șuturi încadrate pe spațiul porții, armurierii nu au reușit să puncteze nici măcar o singură dată.

La cel de-al 2-lea joc am ales să mă bazez pe linia de +1,5 handicap pus pe Wild. Aceștia puteau să se impună în primul joc la o diferență de scor uluitoare, dar din păcate pentru ei, Fleury a fost un fel de zeu pentru Vegas.

Nu îl văd pe acesta să aibă o prestație la fel de bună. În sezonul regulat, cele două s-au întâlnit de 8 ori. Vegas a reușit să se impună la o diferență mai mare de un gol doar o singură dată.

Dacă vor trata meciul cu aceeași manieră ca în jocul anterior, posibil să vedem chiar și un back to back realizat de Wild.

Pont: +1,5 handicap Minnesota Wild, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 17
Unitati: -113

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here