Biletul zilei hochei 18.09.2021

Scris de Andrei Cinculescu18/09/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
3

Biletul zilei hochei 18.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din nou din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din Rusia și Cehia. Cota obținută este de 2.12 și poate fi plasată până la ora 17:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 18 Septembrie 2021

Kazan vs Sochi (ora 17:30)

O luăm în ordine cronologică, iar prima selecție de pe bilet vine de pe Tatneft Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Bars Kazan și Sochi.

La acest joc tind să cred că putem vedea cel puțin un gol marcat de fiecare formație. Diferența dintre cele două este uriașă. Kazan este una dintre cele mai bune echipe din ligă și probabil vor ajunge în acest sezon măcar până în semifinale.

De cealaltă parte, Sochi a realizat câteva transferuri interesante, dar tot nu îi văd să se situeze în primele 8 echipe din Conferința de Vest. Pe plan ofensiv, ambele stau foarte bine.

Gazdele au punctat până acum de 15 ori, medie de puțin peste două goluri înscrise pe partidă, în timp ce Sochi și-a surprins adversarii în 16 rânduri. În 9 din ultimele 11 confruntări directe, ambele echipe au reușit să marcheze.

Pont: Ambele echipe marchează, cota 1.35@ Betano

Poruba vs Jihlava (ora 18:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Se întâlnesc două dintre cele mai solide compartimente ofensive din Change Liga.

În sezonul anterior, Poruba a punctat de 115 ori, medie de aproximativ 3,40 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Jihlava a stat chiar mai bine, înregistrând o medie de 3,82 pucuri marcate/meci.

Cele două și-au păstrat în mare parte nucleul de jucători, cel puțin în zona ofensivă. Ambele au fost implicate cu regularitate în jocuri cu multe modificări de tabelă, iar din punctul meu de vedere, linia de 4,5 goluri ar trebui să fie depășită fără probleme și astăzi.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.57@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: