Biletul zilei hochei 18.10.2021

Scris de Andrei Cinculescu18/10/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2

Biletul zilei hochei 18.10.2021 – Din păcate, tot profitul acumulat până acum s-a pierdut. Sper să ne putem redresa cât mai repede și să trecem din nou pe plus la proiect. Biletul de astăzi este format din două evenimente, cota obținută fiind de 2.12. Mizăm pe hocheiul din Rusia și America. Primul eveniment va începe la ora 19:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 18 Octombrie 2021

Sp. Moscow vs CSKA Moscow (ora 19:30)

Oferta de astăzi este destul de sărăcioasă. Chiar și așa, eu am reușit să extrag un tips din KHL. Mi-am îndreptat atenția asupra duelului dintre Spartak-CSKA. Tind să cred că stelarii se vor impune în jocul de astăzi.

Aceștia se află pe poziția a 4-a în Conferința de Vest, cu 24 de puncte și bilanț de 12W-7L. Linia ofensivă a fost puțin cam jalnică, înregistrând până acum o medie de puțin peste două goluri marcate/meci.

În schimb, zona de apărare este extrem de solidă, având o medie de două pucuri încasate pe partidă. La Spartak regăsim în mare parte aceleași date.

Totuși, parcursul lor a fost puțin mai slab, fiind în prezent ocupanta poziției a 8-a, cu 18 puncte și bilanț de 9W-9L. Cele două formații s-au întâlnit 9 ori în acest an, iar în 8 dintre confruntări, CSKA a reușit să se impună.

Pont: CSKA Moscow câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.66@ Winmasters

Philadelphia Flyers vs Seattle Kraken (ora 02:00)

Mergem și pe Wells Fargo Center, acolo unde avem programată disputa dintre Philadelphia Flyers-Seattle Kraken. Am devenit un mic fan al marinarilor, așa că am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de aceștia.

Evident, nu din simpatie am să merg pe acest tips. Seattle a evoluat în 3 rânduri până acum, timp în care au obținut 3 puncte, bilanț de 1W-2L. Linia ofensivă s-a descurcat decent, reușind să pună 8 goluri pe tabelă.

Tind să cred că pot puncta de cel puțin două ori în net-ul lui Hart. Philadelphia s-a despărțit în perioada de transferuri de foarte mulți jucători de bază. Myers, Voracek, Elliott și Patrick Nolan sunt doar 4 dintre exemple.

Până acum s-a simțit lipsa acestora. Incluzând și duelurile din presezon, Flyers are 7 evoluții. S-au impus doar în două dintre confruntări. Apărarea s-a prezentat jalnic, fiind surprinși în 22 de rânduri, medie de peste 3 goluri cedate pe partidă.

Pont: Peste 1,5 goluri Seattle Kraken, cota 1.26@ Winmasters

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
13 Pierdute
50% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: