Biletul zilei hochei 19.01.2021

0

Biletul zilei hochei 19.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din NHL. Cota totală este de 2.20 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 19 Ianuarie 2021

Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets (ora 02:30)

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri puse pe tabelă. În urma celor 3 jocuri disputate de fiecare, ambele formații au un bilanț de o victorie și două înfrângeri. Meciul din această noapte reprezintă cel de-al 2-lea duel din mini serie.

În primul joc, Columbus s-a impus la limită, scor 2-3. Din punctul meu de vedere, puteam asista la mult mai multe pucuri înscrise, deoarece ambele formații au avut foarte multe ocazii clare de a marca. Numai puțin de 66 de șuturi au încadrat pe poartă jucătorii celor două echipe.

Atât Wings, cât și Jackets stau foarte prost la agresivitate. Au o medie de peste 3 oportunități de power-play oferite. Într-adevăr, eficiența apărărilor în urma acestor inferiorități a fost foarte bună. Detroit a cedat două goluri, iar Columbus nu a primit momentan gol/goluri.

Zonele ofensive s-au descurcat decent, având un total de 6 goluri înscrise de fiecare. În schimb, pe plan defensiv, cele două formații cedează goluri cu lejeritate. Gazdele au încasat 8 goluri, iar albaștrii au fost surprinși de 10 ori.

Tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 6 din ultimele 7 confruntări directe. De asemena, în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, un eventual succes al oaspeților, cât și linia de peste 5,5 goluri marcate sunt două alternative realizabile.

Pont: Peste 4,5 goluri (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche (ora 05:00)

Kings a început cum nu se poate mai prost acest start de sezon, deoarece au cedat ambele confruntări cu Minnesota Wild. Cele două partide au fost cedate în Over-Time.

Apărarea acestora s-a prezentat mediocru, permițând numai puțin de 8 goluri. La acest duel am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri puse pe tabelă de Colorado Avalanche. Kings este una dintre cele mai dure formații din ligă.

În duelurile cu Wild, aceștia au oferit numai puțin de 12 situații de power-play. Eficiența din apărare a fost impecabilă, deoarece nu au permis nici măcar un gol pe cele 12 situații de inferioritate.

Nu știu cât de bine se vor descurca și în această seară, Colorado având linii ofensive foarte bune. În jocurile cu Blues, „avalanșa” a înscris numai puțin de 6 goluri în jocul de superioritate. De asemenea, oaspeții au cel mai bun atac din Divizia de Vest, 9 goluri marcate.

Pont: Peste 2,5 goluri Colorado Avalanche, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 15
Unitati: +87

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here