Biletul zilei hochei 19.05.2021

0

Biletul zilei hochei 19.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, cota totală fiind de 2.02. Investim în hocheiul din NHL și AHL. Puteți plasa biletul până la ora 22:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 19 Mai 2021

Calgary Flames vs Vancouver Canucks (ora 22:30)

Cele două formații își vor susține în această seară ultimul joc din sezon. Ambele grupări au avut un parcurs catastrofal, fiind într-un final excluse din play-off-ul NHL.

Calgary va termina stagiunea pe poziția a 5-a în Divizia de Nord, cu 53 de puncte, în timp ce Canucks are șansa de a urca pe locul 6. Nu par să fie foarte dornici de îndeplinirea acestui obiecitv, deoarece Green va lăsa pe tușă numai puțin de 11 jucători.

Atât Calgary, cât și Vancouver dețin linii de atac destul de solide, medie de puțin peste 2,70 goluri înscrise pe partidă de fiecare. Aleg să investesc în victoria oricărei formații la finalul primei perioade (Șansă dublă 1r-12).

În cazul în care doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să vedem un meci încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă. Revenind la pronosticul principal, acesta a fost câștigător în 8 dintre cele 9 întâlniri directe din stagiunea curentă.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Belleville Senators vs Toronto Marlies (ora 02:00)

Pe același tips mă voi baza și la duelul dintre Senators-Toronto. Gazdele se situează în prezent pe poziția a 3-a în Divizia Canadiană, 35 de puncte acumulate, în timp ce Marlies este la 3 lungimi în spatele acestora.

Forma de moment a celor două este foarte bună, ambele având o serie de 4 victorii consecutive. Liniile de atac s-au descurcat destul de bine. Belleville a punctat de 93 de ori, medie de 2,81 pucuri înscrise pe partidă.

Toronto a stat puțin mai bine la acest capitol, având o medie de puțin peste 3 goluri marcate/meci. Este a 7-a întâlnire directă din acest sezon. În 4 din precedentele 6 dueluri, senatorii sau frunzele de arțar au reușit să se impună la finalul primei perioade.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here