Biletul zilei hochei 20.01.2021

0

Biletul zilei hochei 20.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.08 și poate fi plasată până la ora 04:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 20 Ianuarie 2021

St. Louis Blues – San Jose Sharks (ora 04:00)

Ambele formații s-au descurcat decent în acest start de sezon. St Louis a reușit să câștige două dintre cele 3 confruntări susținute, timp în care au punctat de 9 ori, iar defensiva a cedat numai puțin de 13 goluri.

San Jose a pierdut două dintre cele 3 confruntări. Deși lotul este extrem de subțire, zona de atac s-a descurcat mai mult decât decent, punând pe tabelă 11 goluri. În schimb, pe plan defensiv, aceștia nu au arătat deloc o eficiență ridicată, primind același număr de goluri ca Blues.

La acest joc am ales să investesc în linia de sub 7,5 goluri marcate, dar ca ponturi hochei suplimentare, vă recomand să alegeți un eventual succes al gazdelor sau linia de sub 6,5 goluri marcate.

St Louis deține una dintre cele mai eficiente apărări din ligă. Într-adevăr, nu s-au descurcat deloc bine până acum, dar să nu uităm că s-au făcut destul de multe schimbări în cadrul lotului. Jucătorii au nevoie de timp.

În stagiunea precedentă, albaștrii au limitat adversarii la 193 de goluri marcate, medie de 2,71 goluri/meci. Nu ar trebui să fie o problemă în ai limita pe rechini la o linie de sub 3 pucuri, având în vedere că Sharks a cedat în perioada de transferuri foarte mulți jucători importanți.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes (ora 05:00)

Vegas a început perfect noul sezon din NHL, deoarece au reușit să se impună în toate cele 3 jocuri de până acum. În acest timp, zona de atac a reușit să marcheze de 11 ori, iar apărarea a cedat doar 5 pucuri.

Atacul este de-a dreptul incridibil. În cele 3 linii putem întâlni hocheiști precum Stone, Pacioretty și William Karlsson, atacanți cu foarte mare experiență. Cei 3 au contribuit în cele 3 jocuri la 10 dintre cele 11 goluri marcate.

De cealaltă parte, Arizona nu a obținut rezultatele dorite, deoarece au pierdut două dintre cele 3 jocuri. Apărarea a fost foarte permisivă, cedând 11 goluri. În jocul cu Vegas din etapa precedentă, aceștia au primit 3 goluri în ultima perioadă de joc.

De asemenea, în ultimele 3 dueluri directe, coifurile aurii au punctat de cel puțin 3 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în jocul din această noapte.

Pont: Peste 2,5 goluri Vegas Golden Knights, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here