Biletul zilei hochei 20.05.2021

0

Biletul zilei hochei 20.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din NHL. Cota totală este de 2.13 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 20 Mai 2021

New York Islanders vs Pittsburgh Penguins (ora 02:00)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 1-1. La cel de-al 3 duel am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade.

Cele două adversare dețin linii de atac foarte solide. Pittsburgh a avut cea mai eficientă ofensivă în sezonul regulat, medie de peste 3,60 goluri înscrise pe partidă. Insularii vin cu o medie de puțin peste 2,80 goluri marcate/meci.

În 8 dintre cele 10 întâlniri directe din stagiunea curentă, Islanders sau Penguins a reușit să se impună la finalul primei perioade. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil ca gruparea din New York să câștige acest duel.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Minnesota Wild vs Vegas Golden Knights (ora 04:30)

O altă egalitate de serie întâlnim și la duelul dintre Wild-Vegas. Gruparea din Minnesota a reușit să se impună la limită în primul joc, scor 0-1. Armurierii au anulat avantajul gazdelor prin victoria obținută în duelul anterior, scor 3-1.

Mi-am luat mare țeapă la primele două întâlniri. Întâi am propus linia de peste 4,5 goluri, pentru ca apoi să merg pe o variantă de handicap în favoarea celor de la Wild. De această dată am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade.

Cifrele nu sunt de partea noastră, deoarece în ultimele 3 dispute directe, incluzând aici și jocurile din play-off, rezultatul după prima perioadă a fost de egalitate. Nu mă aștept la un astfel de deznodământ și în disputa de astăzi.

Cele două formații dețin linii de atac foarte solide, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă de fiecare. Tind să cred că se va face o diferență în scor încă din primele minute.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 25
Unitati: +134

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here