Biletul zilei hochei 21.01.2021

0

Biletul zilei hochei 21.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.07 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 21 Ianuarie 2021

Boston Bruins – Philadelphia Flyers (ora 02:00)

Boston a început slab sezonul din NHL, deoarece au pierdut două dintre cele 3 jocuri susținute. În acest timp, atacul a reușit să puncteze de 4 ori, iar zona defensivă a limitat adversarii la 5 goluri puse pe tabelă.

După cum se poate vedea, atacul urșilor prezintă cifre foarte slabe. Acest lucru era oarecum de așteptat, având în vedere că cel mai bun jucător al echipei este indisponibil. În vârstă de 24 de ani, David Pastrnak prezintă o accidentare la șold și va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

În sezonul precedent, acesta a evoluat în 80 de dueluri, reușind să contribuie cu numai puțin de 105 puncte, 51 de goluri și 54 de pase decisive. Poziția sa din prima linie a fost ocupată de DeBrusk, care a evoluat în sezonul anterior în a 3-a linie.

De cealaltă parte, Flyers s-a descurcat puțin mai bine, reușind să câștige 3 dintre cele 4 jocuri. Zona de atac a punctat de 15 ori până acum. Compartimentul defensiv este destul de modest, încasând până acum 11 goluri.

Flyers nu se va putea baza în următoarele jocuri pe serviciile lui Sean Couturier, acesta acuzând o accidentare la coaste. În sezonul precedent, Couturier a reușit să marcheze 24 de goluri și a trimis 44 de pase decisive.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Pentru Boston, duelul cu Flyers reprezintă primul duel din sezon jucat pe TD Garden. Mă aștept la un joc ofensiv mult mai bun. Chiar dacă nu se pot baza pe Pastrnak, Bruins deține în lot atacanți foarte buni.

Marchand și Krejci sunt doar două exemple. Vor avea nevoie de un joc ofensiv foarte bun, deoarece urmează să întâlnească o echipă cu linii de atac excelente. În sezonul precedent, Flyers a avut o medie de peste 3,3 goluri înscrise/meci.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] PublicWin

Carolina Hurricanes – Florida Panthers (ora 02:00)

Nu înțeleg absolut deloc de ce bookmakerii oferă cote extrem de mici la linii de goluri destul de ridicate. Spre exemplu, linia de peste 5,5 goluri a primit cota de 1.50, care din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să fie de 1,70-1,75.

Eu am ales să investesc în linia de sub 7,5 goluri, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei la acest meci, linia de sub 6,5, cât și cea de sub 5,5 sunt două alternative foarte realizabile.

Ambele formații au început decent sezonul. Hurricanes a reușit să câștige două dintre cele 3 jocuri susținute. Panthers a susținut două jocuri, ambele fiind câștigate de aceștia. Din cauza numărului impresionat de cazuri de COVID-19 apărut la Dallas, meciul din prima etapă a fost anulat.

Florida a punctat de 10 ori până acum, acesta fiind probabil și motivul pentru care liniile la acest meci sunt ridicate. Totuși, să nu uităm că Hurricanes deține una dintre cele mai bune apărări din ligă. Au avut o medie de sub 2,80 goluri încasate în sezonul anterior.

Au reușit să-l păstreze pe Mrazek, care din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni portari din ligă. În stagiunea anterioară, aceasta a evoluat în 45 de confruntări, acumulând în acest timp o medie de 2,62 goluri primite și un procentaj de 90,77% la salvări.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota [email protected] PublicWin

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here