Biletul zilei hochei 21.05.2021

0

Biletul zilei hochei 21.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez din nou pe două evenimente. Investim în jocurile din play-off-ul NHL. Cota obținută este de 2.09 și poate fi plasată până la ora 01:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 21 Mai 2021

Boston Bruins vs Washington Capitals (ora 01:30)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 2-1, în favoarea grupării din Boston. Caps s-a impus în primul joc, dar urșii au reușit să realizeze come-back-ul. Toate cele 3 jocuri de până acum s-au decis în Over-Time.

La duelul din această noapte am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să asistăm la un nou triumf al gazdelor.

Revenind la pronosticul principal, în ultimele 4 dispute directe, la finalul primei perioade am avut scor de egalitate. Nu mă aștept să vedem un astfel de deznodământ și în această seară.

Caps pare o pradă ușorară, deoarece lista lor de indisponibilități este destul de impresionată. Nu se vor putea baza pe Eller, Craig Anderson și Oshie, în timp ce posibila titularizare a lui Vanecek rămâne sub semne de întrebare. Ar trebui să vedem un joc dominat cap coadă de urși.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Edmonton Oilers vs Winnipeg Jets (ora 04:00)

Facem o scurtă vizită și pe Rogers Place, acolo unde Edmonton Oilers și Winnipeg Jets își vor susține cel de-al 2-lea duel din serie. Puțin surprinzător, avioanele au reușit să se impună categoric în primul joc, scor 1-4.

Va fi destul de greu să realizeze un back to back, deoarece lista lor de indisponibilăți a crescut cu încă 3 jucători. Copp, Poolman și Stastny nu vor putea fi folosiți în această seară.

În mod normal, Oilers nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a câștiga acest joc. Totuși, având în vedere faptul că aceștia practică un joc destul de haotic atunci când au pe „masă” o miză atât de importantă, prefer să merg pe o altă variantă de pariere.

Am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade de joc. În 7 din ultimele 10 întâlniri directe, Edmonton sau Winnipeg au reușit să se impună în prima parte, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 10 din 21
Unitati: -103

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here