Biletul zilei hochei 22.01.2021

Scris de Andrei Cinculescu22/01/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.16

Biletul zilei hochei 22.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.16 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 22 Ianuarie 2021

Pittsburgh Penguins – New York Rangers (ora 02:00)

Cele două fac parte din Conferința de Est a NHL. Din această Conferință mai fac parte alte 6 echipe, printre care Flyers, Capitals și Bruins. Pittsburgh și Rangers se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon.

Penguins vine după mini seria câștigată cu Caps. Ambele meciuri au fost decise în Over-Time. În aceste dueluri, ofensiva celor de la Pens a reușit să pună 9 goluri pe tabelă, iar apărarea a cedat de 7 ori.

De cealaltă parte, gruparea din New York vine după înfrângerea suferită în fața celor de la New Jersey Devils, scor 3-4. Pentru Rangers au reușit să marcheze Chris Kreider, Mika Zibanejad și Filip Chityl.

Rangerii au susținut 3 jocuri până acum, în urma cărora au înregistrat o victorie și două eșecuri. Ofensiva are un total de 8 goluri marcate, iar zona de apărare a permis același număr de goluri. Duelul cu Pens va reprezenta prima deplasare din acest sezon.

Am ales să investesc în linia de sub 7,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, linia de sub 5,5 goluri, cât și un eventual succes al gazdelor sunt două alternative realizabile.

Revenind puțin la tips-ul principal, Pittsburgh a reușit să înscrise împotriva capitalilor 9 goluri, dar asta în condițiile în care Washington are în acest moment doar un portar disponibil, pe Vitek Vanecek.

Rangers este una dintre cele mai defensive din NHL. În sezonul anterior, aceștia au înregistrat o medie de puțin peste 3 goluri încasate. Au reușit să-i transfere pe Jack Johnson si Anthony Bitetto, doi apărători cu foarte mare experiență.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota 1.47@ PublicWin

Minnesota Wild vs San Jose Sharks (ora 03:00)

Cele două formații au început destul de bine noul sezon. Wild a reușit să câștige 3 dintre cele 4 jocuri susținute, timp în care a reușit să puncteze de 11 ori, iar compartimentul defensiv a permis 9 pucuri.

De cealaltă parte, San Jose a avut de disputat tot 4 confruntări, în urma cărora, bilanțul acestora este de două victorii și două înfrângeri. Zona de atac a fost foarte eficientă, deoarece au reușit să pună 13 goluri pe tabelă.

În ceea ce privește jocul defensiv, au aceleași probleme ca în sezonul anterior. Au cedat de 14 ori până acum, 8 dintre goluri au fost primite de la Arizona Coyotes și 6 de la St Louis Blues. Un capitol la care rechinii au stat foarte prost este legat de penalizări.

Echipa practică un joc foarte agresiv. Aribtrii i-au sancționat până acum în 17 rânduri, în urma cărora au încasat doar două goluri. Nici Wild nu este foarte departe, aceștia având 15 penalizări primite.

Mă aștept la un joc cu foarte multe modificări de tabelă. Așa cum am spus, cele două practică un joc ofensiv foarte eficient. În schimb, pe plan defensiv, atât Wild, cât și Jose prezintă în continuare probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.47@ PublicWin

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
13 Pierdute
50% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: