Biletul zilei hochei 22.05.2021

0

Biletul zilei hochei 22.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul NHL. Cota obținută este de 2.09 și poate fi plasată până la ora 19:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 22 Mai 2021

Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers (ora 19:30)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 2-1, în favoarea grupării din Tampa. Fulgerele puteau să facă chiar și sweep-ul, dar Panthers a reușit un come back fantastic în jocul anterior, de la 5-3 la 5-6.

La confruntarea cu numărul 4 am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade. Așa cum era de așteptat, cele două formații au arătat o eficiență ridicată în zona de atac.

Tampa a punctat de 13 ori în cele 3 jocuri din serie, în timp ce ofensa panterelor a dat roade de 11 ori. Mă aștept la o „explozie” ofensivă de la ambele grupări încă de la prima cădere a pucului. În toate cele 3 dueluri de până acum, la finalul primei perioade am avut o câștigătoare.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

New York Islanders vs Pittsburgh Penguins (ora 22:00)

În urma victorie obținute în jocul anterior, scor 4-5, gruparea din Pittsburgh a reușit să preia conducerea în serie. Astfel, în prezent, scorul general este 1-2, în favoarea acestora.

Am să mizez și la acest joc tot pe victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade, dar dacă doriți să investiți și în alte ponturi hochei, posibil să vedem un back to back realizat de pinguini.

Insularii dețin una dintre cele mai solide apărări din ligă. Totuși, în compania celor de la Pittsburgh, eficiența lor nu a fost foarte ridicată, cedând cel puțin un gol în prima perioadă în toate cele 3 jocuri.

Nici pinguinii nu prezintă cifre foarte bune în apărare, având o medie de puțin peste 2,80 goluri cedate pe partidă. În 9 din ultimele 11 întâlniri directe, Islanders sau Pittsburgh au reușit să se impună în prima parte a jocului.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 9 din 19
Unitati: -110

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here