Biletul zilei hochei 23.01.2021

0

Biletul zilei hochei 23.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.10 și poate fi plasată până la ora 21:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 23 Ianuarie 2021

Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning (ora 21:00)

În urma celor 5 confruntări disputate, Jackets se află pe poziția a 6-a în Divizia Centrală, având un bilanț de o victorie și 5 înfrângeri. În acest timp, zona de atac a dat randament de 10 ori, în timp ce apărarea permite goluri cu lejeritate, 16 la număr.

De cealaltă parte, Tampa sunt printre echipele favorite la câștigarea cupei, dar acest lucru este foarte greu de realizat, deoarece fulgerele nu se vor putea baza în acest sezon pe unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Nikita Kucherov (119 puncte în sezonul precedent).

În acest moment, Tampa se află pe prima poziție, dar programul lor a fost puțin mai accesibil, deoarece au avut de disputat doar 3 confruntări, toate 3 fiind câștigate. Mini seria cu Dallas a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri de COVID apărute la gruparea texană.

Dețin unul dintre cele mai experimentate compartimente ofensive din ligă, iar cifrele de până acum confirmă acest lucru. Au punctat de 13 ori în cele 3 jocuri, iar defensiva a reușit să limiteze adversarii la un total de 5 pucuri.

Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de fulgere. Cele două s-au întâlnit în etapa anterioară, fulgerele reușind să se impună, scor 2-3, după Over-Time. În acel joc, Stamkos&Co au trimis numai puțin de 37 de pucuri spre net-ul apărat de Korpisalo.

A avut intervenții incredibile, dar în cazul în care Tampa va impune același ritm de joc, nu îl văd pe acesta să realizeze o performanță asemănătoare.

Pont: Peste 2,5 goluri Tampa Bay Lightning (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Boston Bruins – Philadelphia Flyers (ora 02:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 1,5 modificări de tabelă realizate de Philadelphia Flyers. Aceștia au început decent sezonul, deoarece au reușit să se impună în 3 dintre cele 5 confruntări programate.

Zona de atac s-a prezentat excelent, având un total de 19 goluri marcate, medie de aproximativ 4 goluri marcate pe partidă. Un capitol la care fluturii s-au descurcat foarte bine a fost la jocul în power-play.

Aceștia au reușit să puncteze de 5 ori în urma acestora oportunități. Acest aspect poate conta enorm în duelul din această seară, deoarece Boston pare să practice un joc foarte agresiv, soldat cu foarte multe penalizări, 21 la număr.

În primul joc din mini serie, Bruins a reușit să se impună, scor 5-4, după Over-Time. A fost o victorie foarte muncită, deoarece aceștia au fost conduși în două rânduri. Așa cum am spus, am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de Flyers.

Boston s-a confruntat până acum cu formații destul de slabe în ceea ce privește jocul ofensiv. Vorbesc despre Islanders și Devils. Philadelphia este una dintre cele mai ofensive echipe din ligă, iar numărul de goluri marcate până acum spune totul.

În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, din punctul meu de vedere, linia de peste 2,5 goluri înscrise de Flyers, poate chiar și un eventual succes realizat de aceștia sunt două alternative foarte realizabile.

Pont: Peste 1,5 goluri Philadelphia Flyers (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here