Biletul zilei hochei 23.05.2021

0

Biletul zilei hochei 23.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul NHL. Cota obținută este de 2.06 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 23 Mai 2021

Washington Capitals vs Boston Bruins (ora 02:00)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 3-1, în favoarea grupării din Boston. La cel de-al 5 lea joc am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade.

Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, sunt de părere ca Boston va reuși să tranșeze definitiv seria cu Washington. Cele două formații dețin linii de atac foarte solide. Caps vine cu o medie de peste 3,30 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Bruins a înregistrat o medie de circa 2,85 pucuri marcate/meci.

Va fi foarte greu pentru gazde să reușească să prelungească deznodământul seriei. Aceștia au o apărare extrem de șubredă. Primesc mult prea multe penalizări, iar asta a adus și un număr bogat de goluri încasate. Mă aștept la un duel controlat în totalitate de Bruins.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Winnipeg Jets vs Edmonton Oilers (ora 02:30)

Puțin surprinzător, Jets a reușit să se impună în ambele dueluri din serie, scor 1-4, 0-1. McDavid&Co au dat în sfârșit peste un adversar redutabil. Am să merg și la acest duel pe victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade.

Oilers este nevoită să practice un joc mult mai ofensiv, asta dacă doresc să se califice în fazele superioare. Ușor de spus, dar mai greu de făcut. Asta pentru că Jets deține în apărare jucători de foarte mare calitate.

Au înregistrat în sezonul regulat o medie de sub 2.80 pucuri cedate pe partidă. În sezonul regulat, cele două s-au întâlnit de 10 ori. În 7 dintre aceste confruntări, Winnipeg sau Edmonton au reușit să se impună la finalul primul sfert de joc.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here