Biletul zilei hochei 24.01.2021

0

Biletul zilei hochei 24.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține doua evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.18 și poate fi plasată până la ora 23:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 24 Ianuarie 2021

Arizona Coyotes vs Vegas Golden Knights(ora 23:00)

În al 3-lea meci din seria cu Arizona, Vegas a jucat execrabil, cedând jocul la o diferență de 3 goluri, scor 5-2. Aceștia au reușit să trimită numai puțin de 31 șuturi pe poartă, dar Darcy Kuemper a avut o prestație foarte bună.

Din punctul meu de vedere, Vegas își va lua revanșa în această seară. Aceștia dețin printre cele mai bune linii ofensive din ligă. Au un total de 18 goluri puse pe tabelă, dintre care 11 pucuri au fost în poarta coioților.

Arizona are o apărare foarte permisivă. Au susținut până acum 5 confruntări, bilanț de două victorii și 3 înfrângeri. În acest timp, compartimentul defensiv a cedat de 18 ori, medie de peste 3,5 goluri încasate/meci.

În plus, Coyotes nu se va putea baza pe serviciile lui Oliver Ekman-Larsson, unul dintre principalii fundași. Larsson a evoluat în două rânduri în acest sezon, având deja 3 pase decisive. În stagiunea anterioară, acesta a contribuit cu 34 de puncte, 10 goluri și 24 de pase decisive.

Așa cum am spus, nu îi văd pe coioți să repete performanța din primul joc. Aceștia au un avantaj enorm, deoarece sunt una dintre cele două formații din NHL care pot primi suporteri pe propriile arene (Coyotes și Dallas). Totuși, acest aspect nu este suficient atunci când ai duel cu Vegas.

Pont: Peste 2,5 goluri Vegas Golden Knights, cota [email protected] Unibet

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche (ora 03:00)

Anaheim a început oribil acest sezon, deoarece au pierdut 4 dintre cele 5 confruntări susținute. În acest timp, atacul a dat roade de 8 ori, în timp ce apărarea a permis 13 goluri, medie de puțin peste 2,5 goluri primite/meci.

De cealaltă parte, Colorado s-a descurcat ceva mai bine, reușind în urma celor 5 confruntări să acumuleze 6 puncte, bilanț de 3 victorii și două înfrângeri. Atacul s-a prezentat excelent, total de 17 goluri marcate, iar apărarea a permis 12 goluri.

În primul duel mini serie, Avalanche a reușit să se impună destul de greu, scor 2-3, după Over-Time. Cele două au convertit pentru un total de 70 de șuturi pe poartă, dar Gibson și Grubauer au apărat foarte bine.

De această dată mă aștept la un duel cu ceva mai multe schimbări ale tabelei de marcaj. Ducks are un lot destul de modest. Totuși, mă aștept ca aceștia să poată puncta de cel puțin două ori. În schimb, Colorado deține unul dintre cele mai experimentate atacuri din ligă.

În 6 din ultimele 8 confruntări directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori. În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, un eventual succes al oaspeților, cât și linia de peste 3,5 goluri marcate de aceștia sunt două alternative foarte realizabile.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here