Biletul zilei hochei 24.05.2021

0

Biletul zilei hochei 24.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente. Mizăm pe hocheiul din play-off-ul NHL și pe cel de la CM. Cota obținută este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 20:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 24 Mai 2021

Germania vs Canada (ora 20:15)

Germania-Canada este de departe cel mai interesant duel de astăzi de la Campionatul Mondial de hochei. Am ales să investesc în victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade de joc.

Nemții au început foarte bine campania, deoarece au reușit să se impună în ambele confruntări de până acum, scor 9-4, cu Italia și 5-1, cu Norvegia. De cealaltă parte, Canada a pierdut surpinzător în primul duel, scor 2-0, în fața Letoniei.

Atât Germania, cât și Canada dețin linii ofensive foarte solide. La „oaspeți” putem întâlni jucători precum Comtois și Henrique, jucători ce evoluează în NHL. Cei doi menționati nu sunt coechiperi doar la acest turneu, ci și la Anaheim Ducks.

În ultimele 6 întâlniri directe, tips-ul ales a fost câștigător fără niciun fel de probleme. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, sunt de părere că putem vedea un duel încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Șansă dublă [email protected] [email protected] Betano

Pittsburgh Penguins vs New York Islanders (ora 02:00)

Islanders a reușit să se impună fără niciun fel de probleme în jocul anterior, scor 1-4. Astfel, scorul general din această serie a devenit unul de egalitate, 2-2. Am să mizez tot pe șansă dublă-1r și la această dispută.

Penguins a avut în sezonul regulat cel mai solid compartiment ofensiv din Divizia de Est, medie de 3,50 goluri înscrise pe partidă. În jocurile din această serie, atacul nu a reușit să se ridice la același nivel, având un total de 11 pucuri marcate.

Bine, acest lucru era oarecum de așteptat, deoarece insularii dețin una dintre cele mai solide apărări din ligă, medie de sub 2,40 goluri cedate pe partidă. Așa cum am spus, mizăm pe victoria oricărei dintre formații la finalul primei perioade.

În acest an, cele două grupări s-au întâlnit de 12 ori (incluzând aici și cele 4 jocuri din play-off). În 9 dintre aceste dispute, Pittsburgh sau Islanders au reușit să treacă în avantaj după prima perioadă de joc.

Pont: Șansă dublă 1r-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here