Biletul zilei hochei 25.05.2021

0

Biletul zilei hochei 25.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două confruntări, ambele fiind extrase de la Campionatul Mondial. Cota totală este de 2.18 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 25 Mai 2021

Finlanda vs Norvegia (ora 20:15)

Finlandezii vin după o înfrângere greu de digerat, scor 1-2, după Over-Time, contra celor de la Kazakstasn. Nici Norvegia nu a avut un parcurs tocmai bun, fiind ocupanta poziției a 6-a în grupa B.

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Ambele selecționate au în componență jucători ofensivi de foarte mare calitate, exemplu Jere Karjalainen și Ken-Andre Olimb.

Din păcate, zonele de apărare sunt destul de subțiri, deoarece ambii selecționeri au avut probleme la convocări (foarte mulți foști jucători principali refuzând să participe la acest turneu).

Ultima oară când s-au întâlnit, tabela de marcaj s-a modificat de 7 ori. Mă aștept la un scenariu similar. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, în mod normal, Finlanda nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a se impună la o diferență de cel puțin 3 goluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

USA vs Kazakhstan (ora 16:15)

USA nu a început tocmai bine turneul. Au cedat în primul joc, scor 1-2, contra Finlandei. Au reintrat în cursa pentru o calificare în fazele superioare ale competiției în urma victoriei categorice obținute în fața canadienilor, scor 5-1.

De cealaltă parte, Kazakhstan și-a câștigat ambele jocuri de până acum. Victoria obținută în fața Finlandei m-a făcut să-mi schimb percepția despre această selecționată. Inițial, am dorit să merg pe o linie de handicap pusă pe americani.

Totuși, văzând cele două prestații remarcabile ale „oapseților”, m-am reorientat. Am să mizez pe linia de peste 4,5 goluri. USA deține una dintre cele mai solide zone ofensive din turneu, deoarece majoritatea jucătorilor selectați provin de la echipe din NHL.

Kazakstan are un lot cu mult mai subțire, dar per total, tind să cred că pot puncta și ei de minim două ori. Linia de peste 4,5 goluri mi se pare cel mai potrivit tips pentru acest joc.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 11 din 15
Unitati: +773

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here