Biletul zilei hochei 26.01.2021

0

Biletul zilei hochei 26.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.05 și poate fi plasată până la ora 03:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 26 Ianuarie 2021

Minnesota Wild – Los Angeles Kings (ora 03:00)

Minnesota Wild a început foarte bine noul sezon din NHL, aflându-se în acest moment pe poziția secundă în Divizia de Vest, cu 8 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 4 victorii și două înfrângeri.

Zona de atac s-a prezentat excelent, reușind sa puncteze de 18 ori, medie de 3 goluri înscrise pe partidă. Apărarea încă nu m-a convins, având un total de 15 pucuri cedate, 5 dintre ele fiind cedate în etapa trecută, contra celor de la San Jose.

De cealaltă parte, Kings nu prezintă semne de îmbunătățire față de sezonul anterior. Au început destul de slab stagiunea, având în urma celor 6 confruntări susținute un bilanț de două victorii și 4 eșecuri.

Cu toate acestea, zona de atac s-a descurcat admirabil, 20 de goluri marcate, fiind și cel mai bun atac din Divizia de Vest. Zona de apărare este cea care necesită îmbunătățiri. Au un total tot de 20 de goluri cedate.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri sau poate chiar un eventual succes al gazdelor sunt două alternative de luat în seamă.

Wild și Kings stau excelent în atac, dar zonele de apărare continuă să cedeze goluri cu lejeritate. S-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, ambele dueluri terminându-se cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Colorado Avalanche – San Jose Sharks (ora 04:00)

Colorado a început destul de modest noul sezon din NHL, fiind în acest moment ocupanta poziție a 4-a în Divizia de Vest, cu 6 puncte dobândite. Bilanțul acestora este de 3 succesuri și 3 înfrângeri.

Liniile ofensive s-au descurcat foarte bine, având un total de 18 goluri marcate, medie de 3 goluri înscrise/meci, în timp ce apărarea a permis 15 pucuri în net, medie de 2,5 goluri cedate pe partidă.

Urmează să se dueleze cu San Jose Sharks, formație ce a prezentat o eficientă foarte ridicată în atac. Rechinii au punctat până acum de 19 ori, medie de puțin peste 3 goluri marcate/meci. Au același parcurs ca Avalananche, 3 victorii și 3 înfrângeri.

La Sharks, compartimentul defensiv s-a descurcat mult mai slab, având un total de 21 de pucuri cedate, medie de 3,5 goluri primite pe partidă. Acesta va fi primul joc direct dintre cele două în acest sezon. Mă aștept la un duel cu foarte multe modificări de tabelă.

Argumentele sunt aceleași ca la duelul dintre Wild-Kings. Atât Colorado, cât și San Jose practică un joc ofensiv foarte bun, dar în ceea ce privește jocul de apărare, ambele cedează pucuri destul de ușor.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here