Biletul zilei hochei 26.05.2021

0

Biletul zilei hochei 26.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Cota obținută este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 26 Mai 2021

New York Islanders vs Pittsburgh Penguins (ora 01:30)

Play-off-ul din NHL a fost un dezastru pentru noi, deoarece majoritatea tips-urilor propuse au fost pierzătoare. Sper să fiu puțin mai inspirat și să putem recupera până la sfârșit de lună pierderile acumulate.

Astăzi avem jocul 6 din seria dintre Islanders-Penguins. Gazdele conduc la general cu scorul de 3-2. Dintre cele 5 dueluri de până acum, 4 s-au încheiat cu maxim 6 goluri marcate. Mizăm pe un scenariu similar.

Islanders deține una dintre cele mai solide apărări din ligă, medie de sub 2,30 goluri încasate pe partidă. Având în vedere avantajul din serie, nu îi văd pe aceștia să riște foarte mult și probabil vom asista la un duel destul de tacticizat.

În plus de asta, nici Pittsburgh nu a arătat o eficiență foarte ridicată în atac, doar 13 goluri marcate. Așa cum am spus, aleg să investesc în linia de sub 6,5 goluri, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, mă aștept ca insularii să pună capăt acestei serii.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Betano

Kazakhstan vs Germania (ora 16:15)

Germania a început perfect această campanie, deoarece a reușit să se impună în toate cele 3 jocuri de până acum. Aceștia dețin în lot jucători ofensivi de foarte mare calitate. Drept dovadă, au acumulat un total de 17 goluri marcate.

Bine, 9 dintre ele au fost înscrise în poarta Italiei, una dintre cele mai slabe selecționate din turneu. De cealaltă parte, Kazakhstan a avut și ea un parcurs perfect. S-au impus în primul duel, scor 2-3, după over-time, contra Letoniei, pentru ca apoi să câștige și jocul cu Finlanda, scor 1-2, tot după prelungiri.

La duelul de asțăzi am ales să merg pe mâna nemților. Din punctul meu de vedere, aceștia domină la toate capitolele. Kazahii nu mi-au lăsat impresia că pot învinge Germania. I-au prins pe finlandezi fără 5 jucători de bază, iar de letoni au trecut extrem de greu.

Pont: Germania câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 25
Unitati: +134

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here