Biletul zilei hochei 27.01.2021

0

Biletul zilei hochei 27.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 27 Ianuarie 2021

Vancouver Canucks – Ottawa Senators (ora 03:00)

Ambele formații au început foarte modest noul sezon din NHL. Vancouver ocupă poziția a 5-a în Divizia de Nord, cu un total de 6 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 3 victorii și 5 înfrângeri.

Compartimentul ofensiv s-a descurcat foarte bine, având un total de 27 de goluri, medie de aproximativ 3,5 goluri înscrise pe partidă, în timp ce zona de apărare a fost oribilă, 34 de goluri încasate, medie de 4,25 goluri primite pe partidă.

Ottawa a avut parte de un parcurs mult mai slab, fiind în acest moment ocupanta ultimei poziții, cu 3 puncte acumulate în urma celor 6 confruntări susținute. Bilanțul acestora este de o singură victorie și 5 eșecuri.

Atacul s-a prezentat destul de mine, total de 15 goluri marcate, medie 2,5 goluri înscrise pe partidă. Raportându-ne la numărul de meciuri jucate, senatorii dețin cea mai slabă apărare din Divizie, având 27 de goluri primite, medie de 4,5 goluri încasate pe partidă.

Pentru Canucks nu va evolua Travis Hamonic, un apărător foarte bun. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 pucuri puse pe tabelă. Ambele formații dețin atacuri decente. În schimb, apărările sunt dezastruoase.

Linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în 7 din ultimele 8 întâlniri directe. De asemenea, dacă doriți să investiți și în alte ponturi hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, un eventual succes al gazdelor, poate chiar și linia de peste 6,5 goluri sunt două tips-uri foarte realizabile.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Nashville Predators – Chicago Blackhawks (ora 02:30)

Nashville a evoluat în 5 rânduri până acum, timp în care au reușit să acumuleze 4 puncte. Au un bilanț de două victorii și 3 înfrângeri. Atacul s-a prezentat destul de slab, având un total de 12 goluri marcate.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au permis numai puțin de 17 goluri, medie de aproximativ 3,5 goluri încasate pe partidă. În 4 dintre cele 5 jocuri de până acum, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

De cealaltă parte, Chicago au avut un parcurc aproape identic. Aceștia au avut de susținut 6 confruntări până acum, în urma cărora bilanțul acestora este de două victorii și 4 înfrângeri, total de 5 puncte acumulate.

Liniile ofensive s-au descurcat decent, având 18 pucuri trimise în net, medie de peste 3 goluri marcate pe partidă. Pe plan defensiv, indienii dețin cea mai slabă apărare din Divizia Centrală, 23 de goluri primite, medie de aproximativ 4 goluri încasate/meci.

Linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în toate cele 6 confruntări. De asemenea, cele două s-au întâlnit de 6 ori în ultimii doi ani, 4 dintre aceste dueluri terminându-se cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 15
Unitati: +87

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here