Biletul zilei hochei 27.05.2021

0

Biletul zilei hochei 27.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente. Investim în jocurile de la Campionatul Mondial. Cota totală este de 2.07 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 27 Mai 2021

USA vs Letonia (ora 16:15)

La acest duel am ales să merg pe mâna americanilor. Mi se pare o formație mult mai bine pregătită din toate punctele de vedere. Au un atac excelent. Bine, nici nu avea cum să fie altfel, deoarece majoritatea jucătorilor provin de la echipe din NHL.

Kevin Labanc, Conor Garland și Trevor Moore sunt printre cei mai importanți skateri convocați de Capuano. USA se află în prezent pe poziția a 4-a în grupa B, cu bilanț de 2W-1L.

De cealaltă parte, letonii pleacă cu un avantaj consistent, deoarece turneul se dispută în Riga. Acest aspect a fost un detaliu important în victoria obținută în fața canadienilor. Din punctul meu de vedere, aceștia nu au resursele necesare de a trece și de USA. Au câțiva jucători care evoluează în ligile de top din Europa, dar cam atât.

Pont: USA câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Elveția vs Slovacia (ora 16:15)

Elveția vine după o înfrângere greu de digerat, scor 0-7, contra Suediei. Mi se pare o diferență de scor exagerată. Dacă ne uităm peste lotul format de Fischer, întâlnim jucători precum Timo Meier, Hischier sau Ambuhl.

Cei 3 menționați formează prima linie ofensivă. Meier și Hischier sunt printre puținii skateri care evoluează în NHL. De cealaltă parte, Slovacia a dat toate calculele specialiștilor peste cap. Aceștia au reușit să facă un sweep în grupă.

Una dintre victorii a fost obținută în fața Rusiei (candidată la câștigarea turneului). Sunt foarte curios ce se va întâmpla în acest joc, deoarece slovacii nu au în lot jucători la fel de experimentați precum cei ai Elveției.

Am să merg pe linia de peste 4 goluri asiatice. „Gazdele” caută să uite cât mai repede eșecul usturător din etapa anterioră, în timp ce slovacii au impresionat foarte mult și tind să cred că putem vedea cel puțin două goluri marcate de ei.

În ultimele două dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori. În cazul în care doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, puteți forța în linia de peste 4,5 goluri.

Pont: Peste 4 goluri asiatice, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 25
Unitati: +134

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here