Biletul zilei hochei 28.01.2021

0

Biletul zilei hochei 28.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, cota totală fiind de 2.10. Investim din nou în primul eșalon de hochei american-NHL. Puteți plasa acest bilet până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 28 Ianuarie 2021

Montreal Canadiens – Calgary Flames (ora 02:00)

Ambele formații au început destul de bine noul sezon din NHL. Canadiens se situează în acest moment pe poziția secundă în Divizia de Nord, cu 10 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii și două înfrângeri.

Zona de atac a reușit să puncteze de 29 de ori, fiind și cel mai bun atac din ligă, medie de aproximativ 5 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au cedat 18 pucuri, medie de 3 goluri primite/meci.

De cealaltă parte, Calgary Flames deține în acest moment un bilanț negativ, având două victorii și 3 înfrângeri. Se situează pe penultima poziție, cu un total de 5 puncte dobândite. Forma de moment este slabă, deoarece au pierdut recent ambele jocuri din mini seria cu Toronto Maple Leafs.

Dețin o eficiență foarte ridicată în atac, deoarece au reușit să puncteze de 16 ori, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea a fost destul de permisivă, 13 pucuri cedate până acum.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 5 dintre cele 6 confruntări. La oaspeți, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 4 dintre cele 5 dueluri. De asemenea, în 4 din ultimele 5 confruntări directe, această linie a fost câștigătoare.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Minnesota Wild – Los Angeles Kings (ora 03:00)

Am rămas profund dezamăgit de prestația celor două formații din primul meci din serie. Kings a reușit să se impună în acel joc, scor 1-2, deși, din punctul meu de vedere, acest rezultat nu este deloc meritat.

Nu că Wild ar fi jucat mult mai bine. La foarte multe faze am avut impresia că se află pe gheață jucători din cele mai slabe eșaloane de hochei din lume, nicidecum jucători care evoluează în cel mai puternic campionat.

În primul meci am mizat pe linia de peste 4,5 goluri. Tot acest pronostic vă propun și de această dată. Ambele formații s-au descurcat foarte bine în atac până acum, având medii de circa 3 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, niciuna dintre formații nu a prezentat o eficiență ridicată. Wild a cedat 17 goluri până acum, în timp ce Kings are liniile de apărare complet depășite, 21 de goluri primite până acum.

În primul meci puteam asista la un recital de goluri, dar din păcate, jucători precum Fiala sau Parise nu au fost în stare să marcheze din poziții perfecte. Pe la jumătatea perioadei a 3-a din primul joc, Fiala a reușit să-l fenteze pe Petersen, rămânând astfel cu poarta goală, dar el a tras în bară.

În cazul în care doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, Wild își va lua revanșa în această seară. De asemenea, puteți investi și în linia de peste 5,5 goluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 9 din 20
Unitati: -210

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here