Biletul zilei hochei 28.05.2021

Scris de Andrei Cinculescu28/05/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.08

Biletul zilei hochei 28.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase de la Campionatul Mondial. Cota obținută este de 2.08 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 28 Mai 2021

Letonia vs Norvegia (ora 20:15)

Letonii au început destul de bine turneul. Au reușit să câștige fără niciun fel de emoții duelul cu Italia, scor 3-0. Au făcut parte și din una dintre cele mai mari surprinze de până acum de la CM. S-au impus nesperat în fața Canadei, scor 2-0.

Lui Hartley îi este foarte ușor să formeze un nucleu cât mai ok, deoarece majoritatea jucătorilor convocați provin de la Dinamo Riga, formație ce evoluează în primul eșalon de hochei rus-KHL.

De cealaltă parte, Thoresen nu a putut să aducă în lot jucătorii doriți, deoarece mulți dintre hocheiștii norvegieni de top au refuzat să participe la acest turneu. Liniile de apărare sunt extrem de modeste.

Dacă ne uităm peste linia a 3-a defensivă, respectiv a 4-a, putem întâlni jucători fără prea mare experiență în hocheiul de top. În aceste condiții, tind să cred că Letonia poate realiza un back to back în grupă.

Pont: Letonia câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.55@ Betano

Kazakhstan vs Canada (ora 16:15)

Kazakhstan continuă să impresioneze plăcut în turneu. După victoria obținută în fața finalndezilor, scor 1-2, după Over-Time, aceștia au reușit să treacă și de Germania, scor 2-3. Nu mă aștept să asistăm la o nouă susrprinză și în această seară.

Canada a început cum nu se poate mai prost turneul. Se află după primele 4 etape pe poziția a 6-a în grupa B, cu bilanț de 1W-3L. Totuși, aceștia rămân în continuare printre selecționatele favorite la câștigarea turneului.

Într-adevăr, au avut evoluții mediocre până acum, dar au resursele necesare pentru a îndrepta aceste „scăpări”, dacă pot să le zic așa. Canada are fără dar și poate unul dintre cele mai solide loturi.

Gallant a convocat pentru acest turneu jucători de foarte mare calitate, majoritatea fiind proveniți de la echipele de top din NHL. Merg pe canadieni, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să vedem un duel încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Canada câștigă meciul, cota 1.34@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
13 Pierdute
50% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: