Biletul zilei hochei 28.05.2021

0

Biletul zilei hochei 28.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase de la Campionatul Mondial. Cota obținută este de 2.08 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 28 Mai 2021

Letonia vs Norvegia (ora 20:15)

Letonii au început destul de bine turneul. Au reușit să câștige fără niciun fel de emoții duelul cu Italia, scor 3-0. Au făcut parte și din una dintre cele mai mari surprinze de până acum de la CM. S-au impus nesperat în fața Canadei, scor 2-0.

Lui Hartley îi este foarte ușor să formeze un nucleu cât mai ok, deoarece majoritatea jucătorilor convocați provin de la Dinamo Riga, formație ce evoluează în primul eșalon de hochei rus-KHL.

De cealaltă parte, Thoresen nu a putut să aducă în lot jucătorii doriți, deoarece mulți dintre hocheiștii norvegieni de top au refuzat să participe la acest turneu. Liniile de apărare sunt extrem de modeste.

Dacă ne uităm peste linia a 3-a defensivă, respectiv a 4-a, putem întâlni jucători fără prea mare experiență în hocheiul de top. În aceste condiții, tind să cred că Letonia poate realiza un back to back în grupă.

Pont: Letonia câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Kazakhstan vs Canada (ora 16:15)

Kazakhstan continuă să impresioneze plăcut în turneu. După victoria obținută în fața finalndezilor, scor 1-2, după Over-Time, aceștia au reușit să treacă și de Germania, scor 2-3. Nu mă aștept să asistăm la o nouă susrprinză și în această seară.

Canada a început cum nu se poate mai prost turneul. Se află după primele 4 etape pe poziția a 6-a în grupa B, cu bilanț de 1W-3L. Totuși, aceștia rămân în continuare printre selecționatele favorite la câștigarea turneului.

Într-adevăr, au avut evoluții mediocre până acum, dar au resursele necesare pentru a îndrepta aceste „scăpări”, dacă pot să le zic așa. Canada are fără dar și poate unul dintre cele mai solide loturi.

Gallant a convocat pentru acest turneu jucători de foarte mare calitate, majoritatea fiind proveniți de la echipele de top din NHL. Merg pe canadieni, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să vedem un duel încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Canada câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 18
Unitati: -213

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here