Biletul zilei hochei 29.05.2021

0

Biletul zilei hochei 29.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din NHL și pe cel de la CM. Cota formată este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 12:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 29 Mai 2021

Italia vs Kazakhstan (ora 12:15)

Așa cum era de așteptat, Italia a avut parte de un parcurs execrabil până acum, pierzând toate cele 4 jocuri din turneu. Zona de atac a dat roade de doar 5 ori, în timp ce liniile de apărare au cedat numai puțin de 19 goluri.

Nu sunt deloc surprins de aceste cifre, deoarece jucătorii convocați de De Bettin provin de la formații de mâna a 2-a. În toate cele 4 jocuri, Italia a fost învinsă la o diferență de minim două pucuri.

De cealaltă parte, Kazakhstan a arătat ca o formație competitivă. Au reușit să se impună în 3 dintre cele 4 jocuri susținute. Oaspeții vor intra în joc cu un lot net superior. Darren Dietz, Starchenko și Valk sunt printre vedetele echipei.

Am ales să investesc pe victoria celor de la Kazakhstan la o diferență de minim două goluri, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să vedem un duel încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Handicap -1,5 Kazakhstan, cota [email protected] Betano

Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs (ora 02:30)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 2-3, în favoarea celor de la Maple Leafs. În ultima dispută, tabela de marcaj s-a modificat de 7 ori, incluzând aici și golul din Over-Time.

La un scenariu ușor similar mă aștept să vedem și în această seară. Cele două formații dețin linii ofensive excelente, medie de peste 2,80 goluri înscrise pe partidă de fiecare. Într-adevăr, frunzele de arțar l-au pierdut în primul joc pe Tavares, unul dintre cei mai buni atacanți ai echipei.

Matthews&Co au reușit să treacă peste această absență uriașă. Au punctat de 15 ori până acum. În 13 din ultimele 17 întâlniri directe susținute pe arena Bell Center, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 18
Unitati: -213

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here