Biletul zilei hochei 29.09.2021

0

Biletul zilei hochei 29.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din Suedia și Danemarca. Cota obținută este de 2.06 și poate fi plasată până la ora 19.00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 29 Septembrie 2021

HV71 vs Vasteras (ora 20:00)

Cele două formații au început bine noul sezon din Hockey Allsvenskan. HV s-a impus în prima etapă, scor 3-2, contra celor de la AIK, în timp ce Vasteras a trecut și ea de Tingsryds, scor 5-2.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Gazdele au retrogradat din SHL, dar din fericire pentru ei, conducerea a reușit să păstreze foarte mulți jucători importanți.

Linia ofensivă este principalul atu al acestora. Au o medie generală de 3,10 goluri marcate pe partidă. De cealaltă parte, Vasteras și-a păstrat în mare parte același nucleu de jucători.

Au avut în sezonul anterior o medie de 2,63 goluri marcate/meci, în timp ce linia defensivă a fost surprinsă de circa 2,75 ori pe partidă. Cele două s-au întâlnit de curând într-un joc amical. Tabela de marcaj s-a modificat atunci de 6 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Aalborg vs Rungsted (ora 19:00)

La acest joc am să merg pe linia de peste 4,5 goluri. Aalborg a început perfect noul sezon din Metal Ligaen. A obținut după primele 7 jocuri un total de 17 puncte, bilanț de 6 victorii și un eșec.

Au în momentul de față cel mai bun atac din ligă. Au reușit să puncteze de 30 de ori, medie de peste 4,25 goluri înscrise pe partidă. Dintre cele 7 jocuri de până acum, 5 s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate.

De cealalată parte, Rungsted este surpriza negativă de până acum. Se află pe ultima poziție, cu doar 4 puncte obținute după 6 jocuri, bilanț de 4 înfrângeri și două victorii.

În sezonul anterior, Rungsted a reușit să câștige trofeul, iar majoritatea jucătorilor care au contribuit la acest succes au fost păstrați. Din punctul meu de vedere, această perioadă nefastă este doar de moment.

Cerbii albaștrii au o medie generală de 4,10 goluri marcate pe partidă. Istoricul recent ne indică faptul că tips-ul ales are mari șanse de reușită. Linia specificată mai sus a fost câștigătoare în 15 din ultimele 20 de confruntări directe.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 9 din 19
Unitati: -110

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here