Biletul zilei hochei 30.01.2021

0

Biletul zilei hochei 30.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 30 Ianuarie 2021

Philadelphia Flyers – New York Islanders (ora 02:00)

Flyers a început destul de bine noul sezon din NHL. Se află în acest moment pe poziția secundă în Divizia de Est, cu 11 puncte dobândite în urma celor 8 confruntări susținute. Dețin un bilanț de 5 victorii și 3 eșecuri.

Zona ofensivă s-a descurcat remarcabil, deoarece a reușit să puncteze de 28 de ori, medie de 3,5 goluri înscrise pe partidă. Apărarea a fost puțin mai ineficientă, permițându-le adversarilor să puncteze de 26 de ori.

De cealaltă parte, Islanders a avut un start puțin mai slab, aflându-se în prezent pe penultima poziție, cu 6 puncte acumulate și un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri. Vin după un eșec greu de digerat, scor 6-3, contra celor de la Washington Capitals.

Așa cum era de așteptat, antrenorul va pune foarte mare accent pe defensivă. Aceștia au permis 17 goluri până acum, medie de sub 2,5 goluri încasate pe partidă. Ofensiva a dat roade de doar 14 ori, fix două goluri marcate/meci.

Am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Flyers practică un joc ofensiv excelent, dar de această dată urmează să întâlnească una dintre cele mai bune apărări din ligă. Islanders nu mi-a lăsat impresia că ar putea domina și în jocul ofensiv.

Pont: Sub 6,5 goluri (Timp Regulamentar), cota [email protected] Betano

Tampa Bay Lightning – Nashville Predators (ora 02:00)

Fără dar și poate, Tampa este una dintre cele mai ofensive echipe din campionat. Se află în acest moment pe a 5-a poziție în Divizia Centrală, cu 7 puncte acumulate și un bilanț de 3 victorii și două înfrângeri.

Zona de atac a dat roade de 15 ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă. Compartimentul defensiv necesită o ușoară îmbunătățire. Au cedat până acum de 11 ori, medie de 2,20 goluri primite/meci.

De cealaltă parte, Nashville sunt în mare parte aceași formație prezentată și în sezonul anterior. Se află în prezent pe a 3-a poziție, cu 8 puncte dobândite. Bilanțul acestora este de 4 victorii și 3 înfrângeri.

Prădătorii au reușit să puncteze de 17 ori, medie de 2,42 goluri primite/meci. Zona de apărare a fost foarte permisivă, cedând până acum un total de 20 de pucuri, medie de circa 3 goluri încasate pe partidă.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, linia de peste 5,5 goluri, poate chiar și un eventual succesul al gazdelor sunt două alternative realizabile.

La fulgere, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 3 dintre cele 5 confruntări, în timp ce la gruparea din Nashville, tips-ul propus a fost câștigător în 4 dintre cele 7 dueluri. De asemenea, în 8 din ultimele 10 confruntări directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 15
Unitati: +87

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here