Biletul zilei hochei 30.05.2021

0

Biletul zilei hochei 30.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente. Cota obținută este de 2.14 și poate fi plasată până la ora 20:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 30 Mai 2021

Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights (ora 03:00)

Avalanche a ajuns în această fază a competiției în urma victoriei categorice obținute în fața celor de la St. Louis, scor 4-0 la general, în timp ce Vegas a trecut în meci decisiv de Minnesota Wild. La duelul din această seară am ales să investesc în linia de sub 3,5 goluri marcate de gazde.

Într-adevăr, Colorado deține una dintre cele mai solide ofense din ligă, medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. Totuși, de această dată urmează să întâlnească o apărare foarte eficientă.

Armurierii au înregistrat în sezonul regulat o medie de puțin peste 2,20 pucuri cedate/meci. În cele 7 jocuri cu Wild, aceștia au fost surprinși doar în 13 rânduri. Vegas îl are la îndemână pe unul dintre cei mai buni portari all-time.

Fleury pornește în meci cu un GAA de doar 1.94, în timp ce SV-ul său este de 92,86%. În 7 dintre cele 8 întâlniri directe din sezonul regulat, tips-ul propus a fost câștigător fără probleme.

Pont: Sub 3,5 goluri Colorado Avalanche, cota [email protected] Betano

Finlanda vs Letonia (ora 20:15)

Finlandezii au avut un parcurs solid până acum. Se află în prezent pe poziția de lider în grupa B, cu 10 puncte acumulate și bilanț de 3 victorii și o înfrângere. Lotul compus de Jalonen este extrem de experimentat.

Majoritate jucătorilor provin de la echipe de top din Europa, exemplu Bjorninen-Pelicans și Kaski-Avangard Omsk. Liniile defensive au arătat o eficiență foarte ridicată, având un total de doar 5 pucuri cedate.

De cealaltă parte, Letonia începe să arate din ce în ce mai prost. Tocmai ce au fost învinși de Norvegia, scor 3-4, după loviturile de departajare. Nu îi văd să se califice mai departe, deoarece Germania, USA și Finlanda par de neoprit. În plus de asta, Canada vine tare din spate.

Am ales să investesc în victoria Finlandei. Mi se pare o selecționată mult mai pregătită. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, posibil să vedem un duel încheiat cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

Pont: Finlanda câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here