Biletul zilei din hochei 31.01.2021

0

Biletul zilei hochei 31.01.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 20:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 31 Ianuarie 2021

Buffalo Sabres – New Jersey Devils (ora 20:00)

Ambele formații au început destul de modest noul sezon din NHL. Buffalo se află în acest moment pe poziția a 5-a în Divizia de Est, cu 10 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 4 victorii și 5 înfrângeri.

Zona de atac a dat roade de 27 de ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce liniile de apărare au permis același număr de goluri.

De cealaltă parte, New Jersey Devils se situează în acest moment pe poziția a 6-a, cu 8 puncte dobândite din tot atâtea meciuri jucate. Au reușit să se impună în 3 dintre cele 8 confruntări susținute.

Zona de atac a lăsat mult de dorit, deoarece au punctat doar de 20 de ori, medie de 2,5 goluri înscrise/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au fost destul de permisivi, având 23 de pucuri cedate.

Devils este nevoită să-l trimită în net pe Scott Wedgewood, deoarece Blackwood și Dell sunt în carantină. În vârstă de 28 de ani, Wedgewood a evoluat cam în întreaga sa carieră în AHL. În sezonul curent a fost titular în 5 rânduri, timp în care a acumulat o medie de 2,80 goluri permise.

Mă aștept la un duel cu foarte multe modificări ale tabelei de marcaj. Istoricul recent ne indică faptul că putem asista la un duel cu mule goluri. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Minnesota Wild – Colorado Avalanche (ora 03:00)

Wild se află în acest moment pe poziția a 4-a în Divizia de Vest, cu 10 puncte acumulate și un bilanț de 5 victorii și 4 înfrângeri. De cealaltă parte, Avalanche se află pe prima poziție, cu 12 puncte dobândite și bilanț de 6 victorii și 3 înfrângeri.

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri înscrise, dar în cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, linia de peste 5,5 goluri, poate chiar și un succes al oaspeților sunt două alternative realizabile.

Atât Wild, cât și Avalanche au avut evoluții foarte bune în atac, ambele având medii de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă. Liniile defensive au arătat bine la amândouă, dar având în vedere eficiența din atac, nu mă aștept la prestații tocmai bune în apărare.

La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 7 dintre cele 9 confruntări, în timp ce la oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori în 6 dintre cele 9 dueluri. De asemenea, în 6 din ultimele 7 întâlniri directe, acest tips a fost câștigător.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here