Biletul zilei hochei 31.05.2021

0

Biletul zilei hochei 31.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în două evenimente, ambele fiind extrase de la Campionatul Mondial. Cota obținută este de 2.09 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 31 Mai 2021

USA vs Germania (ora 16:15)

Din punctul meu de vedere, USA prezintă cel mai solid lot de la acest turneu. Majoritatea jucătorilor selectați provin de la echipe din NHL, exemplu Labanc și Blackwell. Nici Germania nu se prezintă foarte rău.

Soderholm a convocat pentru acest turneu jucători de top de la echipele din DEL. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Cele două prezintă linii ofensive foarte solide.

USA a reușit să puncteze de de 15 ori până acum, în timp ce nemții și-au surprins adversarii în 20 de rânduri. În 7 din ultimele 10 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei la acest duel, sunt de părere că selecționata Americii va reuși într-un final să se impună. Posibil chiar la o diferență de două goluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Norvegia vs Kazakhstan (ora 20:15)

Norvegia se află în momentul de față pe penultima poziție în grupa B, cu un bilanț de două victorii și 4 victorii și un total de doar 5 puncte acumulate. Liniile ofensive au avut un randament destul de ridicat.

Au reușit să puncteze de 14 ori, în timp ce zona defensivă a cedat 20 de pucuri, medie de 3,33 goluri cedate pe partidă. De cealaltă parte, Kazakhstan a avut parte de un parcurs mult mai bun.

Se situează în prezent pe poziția a 3-a, cu un bilanț de 4 victorii și două victorii. Au un total de 10 puncte acumulate. Ofensa a dat roade de 21 de ori, medie de 3,50 goluri înscrise pe partidă.

Din păcate, liniile de apărare au avut o eficiență scăzută, total de 15 pucuri cedate. Am ales să investesc în linia de peste 4 goluri asiatice. La norvegieni, această linie a fost câștigătoare în 5 dintre cele 6 dueluri. La albaștrii, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori în 4 dintre cele 6 jocuri.

Pont: Peste 4 goluri asiatice, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here