Biletul zilei tenis 01 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 01 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 3 meciuri de la Wimbledon, atat din turneul masculin, cat si din cel feminin. Acesta are o cota de 2.94 si poate fi plasat pana la 14:15.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 01 iulie 2021

Ponturi pariuri Sam Querrey – James Duckworth (01.07. ora 14:15)

Precum majoritatea australienilor, James Duckworth joaca cel mai bun tenis al sau pe suprafete rapide, avand un record pozitiv in acest sezon de iarba.

Sam Querrey este un jucator extrem de redutabil pe aceasta suprafata, in special datorita serviciului extrem de eficient pe care il poseda, fiind foarte greu sa i se faca break.

Ma astept la un meci echilibrat intre cei doi, in special in debutul partidei, cand cei doi vor avea o perioada de acomodare, punand accent pe castigarea propriului serviciu, iar pronostic ales este un scor egal dupa primele 4 game-uri, 2-2.

Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Alex Bolt – Cameron Norrie (01.07. ora 15:00)

Favoritul gazdelor, Cameron Norrie, are parte de un sezon de iarba excelent, disputand finala de la Queens, iar in primul tur a revenit de la 0-1 la seturi impotriva lui Lucas Pouille.

Alex Bolt este intr-o forma excelent, castigand turneul de la Nottingham in urma cu 2 saptamani, iar in primul tur l-a invins extrem de categoric pe Filip Krajinovic, in minimum de seturi.

Cameron Norrie porneste cu prima sansa, insa cei doi au stiluri asemanatoare de joc, ambii fiind stangaci, ambii fiind intr-o forma excelenta, iar eu mizez astfel pe un meci echilbrat, cu un numar ridicat de game-uri.

Pont: Peste 33.5 game-uri: 2-2 @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Angelique Kerber – Sara Sorribes Tormo (01.07. ora 16:15)

Proaspata castigatoare de la Bad Homburg, Angelique Kerber, a reusit un rezultat bun si in primul tur, invingand-o in minimum de seturi pe Nina Stojanovic.

Pentru germanca, iarba reprezinta suprafata preferata, reusind sa castige primul titlu WTA dupa o pauza foarte lunga, cu rezultate modeste.

Sara Sorribes Tormo este o jucatoare explicit de zgura, ce prefera schimburile lungi de mingi si nu cred ca va avea mari sanse in aceasta partida, Kerber pornind ca mare favorita, iar eu consider ca germanca va obtine o victorie usoara.

Pont: Angelique Kerber -2.5 game-uri @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 1
Unitati: +118

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here