Biletul zilei tenis 01 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 01 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri 4 meciuri din turul al 2-lea in turneul de la US Open. Acesta are o cota totala de 5.00 si poate fi plasat pana la 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 01 septembrie 2021

Ponturi pariuri Brandon Nakashima – Alex Molcan (01.09. ora 18:00)

Brandon Nakashima este unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din circuit in aceste momente, reusind o victorie fulminanta la John Isner in primul tur, in minimum de seturi.

Alex Molcan traverseaza cel mai bun sezon din cariera, insa hard-ul nu este suprafata lui de baza, jocul sau fiind mult mai bine adaptat pe zgura.

La felul in care a aratat jocul lui Nakashima in aceasta vara si in primul tur de la US Open, ma astept din nou la o victorie facila si impotriva lui Alex Molcan.

Pont: Brandon Nakashima -1.5 seturi @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Dominik Koepfer (01.09. ora 18:00)

Daniil Medvedev este probabil al doilea pretendent la titlul de la US Open dupa Novak Djokovic, jocul sau fiind unul excelent in aceste momente, reusind sa castige turneul de la Toronto in urma cu 3 saptamani.

Dominik Koepfer este un adversar redutabil, insa cu siguranta nu va rezistat ritmului impus de jucatorul rus si va gresi destul de mult, odata cu avansarea in partida.

Medvedev a aratat excelent impotriva lui Richard Gasquet, pe care l-a dominat cu multa autoritate, iar eu consider ca o astfel de victorie scurta va obtine si impotriva germanului Koepfer.

Pont: Daniil Medvedev & Sub 29.5 game-uri @1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Adrian Mannarino – Stefanos Tsitsipas (01.09. ora 18:00)

Adrian Mannarino traverseaza un sezon total nefast, insa in primult tur a reusit o performanta excelenta, revenind de la 0-2 la seturi impotriva compatriotului Pierre Hugues Herbert.

Stefanos Tsitsipas a petrecut aproape 5 ore pe teren impotriva lui Andy Murray, pe care l-a intors de la 1-2 la seturi, consumul fizic fiind insa unul extrem de ridicat.

Diferenta de consistenta in joc este una semnificativ superioara lui Tsitsipas si cu siguranta grecul va incerca sa isi conserve energia, urmand sa obtina o victorie in minimum de seturi.

Pont: Daniil Medvedev & Sub 29.5 game-uri @1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Simona Halep – Kristina Kucova (01.09. ora 18:00)

Simona Halep s-a dovedit jucatoarea mai experimentata in primul tur impotriva Camilei Giorgi, obtinand o victorie de moral in primul tur la US Open.

Kristina Kucova a beneficiat de o pozitie de Lucky Looser pentru a accede pe tabloul principal de concurs, urmand sa fie un adversar facil pentru Simona.

Chiar daca aceasta vara a fost una decenta pentru Kucova, este o diferenta uriasa intre jocul celor doua jucatoare, iar Simona se va impune cu usurinta in acest duel, in minimum de seturi.

Pont: Simona Halep 2-0 @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here