Biletul zilei tenis 02 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 02 iunie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 3.88 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 02 iunie 2021

Ponturi pariuri Federico Delbonis – Pablo Andujar (ora 12:00)

  • Pablo Andujar a reusit cea mai mare surpriza a acestei editii de Roland Garros, invingandu-l pe austriacul Dominic Thiem dupa ce a a fost condus cu 2-0 la seturi, obtinand astfel victoria carierei, ceea ce ii ridica moralul enorm inainte de acest duel.
  • Pe Federico Delbonis il conduce cu 6-1 in confruntarile directe, avand deseori solutiile optime pentru a contracara jocul argentinianului, care desi este un jucator bun pe zgura, are un joc liniar.
  • Chiar daca Delbonis l-a invins cu usurinta pe Radu Albot, consider ca Pablo Andujar are o sansa importanta in acest duel dupa victoria cu Dominic Thiem si cea in fata lui Federer de saptamana trecuta si se va impune inca o data in fata lui Federico Delbonis.

    Pont: Victorie Pablo Andujar @2.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Daniellle Collins – Anhelina Kalinina (ora 14:00)

  • Anhelina Kalinina, tanara jucatoare din Ucraina traverseaza cea mai buna perioada a carirei, castigand 14 meciuri consecutive, cu 2 turnee ITF castigate, iar la Paris este fara set pierdut, atat in calificari, cat si impotriva lui Angelique Kerber, pe care a invins-o clar, 6-2 6-4.
  • Danielle Collins a disputat foarte putine turnee in acest an, ultimul turneu inainte de Roland Garros fiind cel de la Miami, in luna martie, in timp ce la Paris a invins-o in set decisiv pe chinezoaica Xiyu Wang, cu 2-1 la seturi.
  • Fara meciuri in picioare si cu zgura ca una dintre suprafetele pe care nu se simte excelent, Danielle Collins pare un adversar facil pentru Anhelina Kalinina care ar trebui sa isi continue parcursul fara greseala de la Paris.

    Pont: Victorie Anhelina Kalinina @1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 23
Unitati: +295

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here