Biletul zilei tenis 02 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 02 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 3 meciuri de la Wimbledon, atat din turneul masculin, cat si din cel feminin. Acesta are o cota de 3.35 si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 02 iulie 2021

Ponturi pariuri Iga Swiatek – Irina Begu (02.07. ora 13:00)

Iga Swiatek reuseste din nou un sezon excelent, descurcandu-se bine si pe iarba londoneza, cu 2 victorii in minimum de seturi, la jucatoare importante precum Su Wei Hsieh si Vera Zvonareva

Irina Begu a castigat 2 partide din postura de contrafavorita, atat impotriva lui Katie Volynets, cat si a Petrei Martic, insa in ultimul meci a avut nevoie de 3 seturi lungi pentru a se impune, resimtidu-se fizic la finalul meciului.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Iga Swiatek este o jucatoare in plin avant al carierei, lovind mingea excelent, iar suprafata de gazon a avantejaza, fiind greu de crezut ca Irina va gasi resurse fizice si solutii optime pentru a contracara aceste joc agresiv.

Pont: Iga Swiatek 2-0 @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Maria Osorio – Aryna Sabalenka (02.07. ora 14:15)

Maria Osorio s-a facut cunoscuta in acest sezon prin rezultatele notabile pe zgura, insa nu are deloc experienta pe iarba, fiind nevoita castige meciuri in calificari pentru a accede pe tabloul principal.

Deja cu 5 meciuri disputate si 4 dintre acestea castigate in set decisiv, efortul depus de jucatoarea din Columbia este unul semnificativ, resimtidu-se fizic.

Aryna Sabalenka este o jucatoare extrem de eficienta pe gazon, loviturile sale agresive fiind deseori decisive, iar impotriva Mariei Osorio porneste ca mare favorita, urmand sa se impuna usor, in minimum de seturi.

Pont: Aryna Sabalenka sub 12.5 game-uri @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Denis Shapovalov – Andy Murray (02.07. ora 18:45)

Andy Murray se bucura de fiecare partida de la Wimbledon, reusind sa ii invinga pe Nikoloz Basilashvili in 4 seturi, respectiv pe Oscar Otte, revenind de la 1-2 la seturi.

Denis Shapovalov, un adversar mult mai tanar decat scotianul, care si-a adaptat jocul foarte bine pe gazon si care, in mod vizibil, este mult mai odihnit fizic datorita faptului ca a avut un tur liber datorita retragerii lui Pablo Andujar.

Ma astept astfel la o victorie din partea jucatorului canadian, in ciuda faptului ca va trebui sa faca fata presiunii publicului, care il va sustine din nou pe Andy Murray foarte frenetic.

Pont: Victorie Denis Shapovalov @1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 21
Unitati: -504

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here