Biletul zilei tenis 02 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 02 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 3 meciuri din turul al 2-lea in turneul de la US Open. Acesta are o cota totala de 2.77 si poate fi plasat pana la 19:15.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 02 septembrie 2021

Ponturi pariuri Aslan Karatsev – Jordan Thompson (02.09. ora 19:15)

Rusul Aslan Karatsev este a devenit un jucator extrem de redutabil in circuit, in special pe suprafata dura, suprafata pe care tenisul sau este cel mai bine adaptat.

Jordan Thompson nu m-a impresionat niciodata in circuit, australianul realizand cateva rezultate notabile pe iarba, in rest nu are nicio arma in arsenal cu care sa faca diferenta intr-un meci.

Eu vad o diferenta mare intre cei doi jucatori, iar Aslan Karatsev ar trebui sa confirme statutul de favorit fara nicio problema.

Pont: Victorie Aslan Karatsev @1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Facundo Bagnis / Federico Delbonis – Marcel Grannolers / Horacio Zeballos (02.09. ora 20:30)

Marcel Granollers si Horacio Zeballos sunt una dintre cele mai in forma echipe in momentul actual, cei doi impunandu-se in turneul Masters de la Cincinnati.

Singurul meci disputat de perechea Bagnis / Delbonis in ultimii 4 ani a fost unul pe zgura, la Buenos Aires, in 2020, fiind invinsi in minimum de seturi.

Se intalnesc o pereche extrem de sudata cu una neexperimentata, ambii jucatori fiind axati pe proba de simplu, iar aici ma astept astfel la un succes in minimum de seturi a favoritilor.

Pont: Granollers / Zeballos 2-0 @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Roberto Carballes Baena – Denis Shapovalov (03.09. ora 03:15)

Canadianul Denis Shapovalov a debutat cu un joc extrem de solid in turneul de la US Open, obtinand o victorie clara, in minimum de seturi la Federico Delbonis.

In turul secund il va intalni pe ibericul Roberto Carballes Baena, o prezenta surprinzatoare in turul secund, acesta fiind un jucator de zgura.

Diferenta intre cei doi pe aceasta suprafata este una net superioara lui Shapovalov, urmand ca tanarul canadian sa obtina o victorie usoara in acest meci.

Pont: Denis Shapovalov -5.5 game-uri @1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 15
Unitati: -414

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here