Biletul zilei tenis 03 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 03 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri de la Wimbledon din turneul masculin ce au o cota totala de 2.13 si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 03 iulie 2021

Ponturi pariuri Lorenzo Sonego – James Duckworth (03.07. ora 13:00)

Lorenzo Sonego a fost pus la incerca in turul precedent de Daniel Galan, pierzand primul set, insa si-a revenit foarte repede, demonstrand ca este probabil in cea mai buna forma a carierei.

James Duckworth impresioneaza in acest turneu, reusind 1 victorie importanta in turul precedent, la Sam Querrey, un jucator extrem de eficient pe iarba.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Insa cu un Lorenzo Sonego extrem de eficient pe aceasta suprafata si foarte rezistenti in schimburile de mingi, misiunea lui James Duckworth este una foarte dificila, iar eu consider ca italianul isi va continua parcursul in acest turneu.

Pont: Victorie Lorenzo Sonego @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Felix Auger Alliassime – Nick Kyrgios (03.07. ora 16:15)

Chiar daca Wimbledon este al 2-lea turneu dupa Australian Open, Nick Kyrgios ramane mereu un adversar foarte periculos pentru oricine pe aceasta suprafata, fiind un jucator extrem de talentat.

Felix Alliassime traverseaza o forma excelenta in aceasta perioada, fiind finalist la Stuttgart si semifinalist la Halle, in timp ce la Wimbledon a pierdut un singur set, impotriva lui Mikhael Ymer in turul secund.

Cei doi jucator s-au mai intalnit o singura data, tot pe iarba, la Queens, iar meciul a avut nevoie de 3 seturi decise in prelungiri, iar pe un asemenea meci lung mizez si de aceasta data, cu un numar ridicat de game-uri, fiind foarte greu de crezut ca unul dintre cei doi se va impune in minimum de seturi.

Pont: Peste 36.5 game-uri @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 23
Unitati: -378

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here