Biletul zilei tenis 04 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 04 iunie 2021 – va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.75 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 04 iunie 2021

Ponturi pariuri Reilly Opelka – Daniil Medvedev (ora 15:30)

  • Opelka continua evolutiile foarte bune pe zgura incepute la turneul de la Roma unde a ajuns in semifinale dupa ce a invins niste jucatori foarte buni pe aceasta suprafata. Joaca excelent si aici, i-a invins in primele 2 tururi pe Martin si Munar cedand doar un set cu Munar.
  • Medvedev dupa ce a reusit prima victorie la Roland Garros in primul tur, a continuat sa joace bine si l-a invins si pe Tommy Paul, cu care totusi a cedat un set. Jocul sau continua sa nu fie adaptat suprafetei dar cu toate astea reuseste sa castige.
  • Cei doi s-au mai intalnit de 3 ori pana acum, de fiecare data a fost nevoie de set decisiv, ultima data s-a impus Opelka. Daca mai adaugam si jocul bun al lui Opelka, consider ca nu poate pierde meciul cu 3-0 la seturi.

Pont: Opelka (+2.5 seturi) @1.52 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Alexander Zverev – Laslo Djere (ora 14:30)

  • Zverev vine la Roland Garros dupa ce a castigat turneul de la Madrid si a facut sferturi la Roma unde a pierdut la Nadal, a avut un prim tur in care a jucat slab dar a reusit sa castige cu Otte, apoi in turul secund si-a intrat in joc si n-a avut emotii cu Safiullin.
  • Pentru Djere prezenta in turul 3 este deja o mare performanta, dar a facut, in turul secund, cu Kecmanovic, unul din cele mai bune meciuri din cariera si a castigat cu 3-2 la seturi.
  • Zverev serveste cu regularitate 2-3 asi in fiecare set, doar in runda inaugurala serviciul nu i-a mers dar in turul urmator a reusit 15 asi in cele 3 seturi jucate. Cred ca limita de 6.5 asi poate fi depasita usor mai ales daca Djere va opune rezistenta si va reusi sa ia un set sau sa duca seturi in prelungiri, si cred ca o va face.

Pont: Zverev – peste 6.5 asi @1.50 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Anastasia Pavlyuchenkova – Aryna Sabalenka (ora 12:00)

  • Sabalenka are un sezon extraordinar de zgura, cu finala reusita la Stuttgart si trofeu castigat la Madrid. In primele doua tururi a confirmat forma buna in care se afla castigand lejer cu Konjuh si Sasnovich.
  • Pavlyuchenkova a jucat si ea foarte bine la Madrid dar a pierdut in semifinale (2-6, 3-6) si chiar in fata adversarei de azi, Sabalenka. N-a mai jucat pana la Roland Garros iar aici a profitat de culoarul bun avut in primele 2 tururi.
  • Nu sunt multe lucruri schimbate fata de turneul de la Madrid, Sabalenka joaca la fel de bine si chiar daca nu va fi la fel de usor ca atunci, cred ca nu prea are cum sa scape victoria.

Pont: victorie Sabalenka @1.21 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here