Biletul zilei tenis 04 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 03 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 3 meciuri din turul al 3-lea in turneul de la US Open. Acesta are o cota totala de 2.60 si poate fi plasat pana la 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 04 septembrie 2021

Ponturi pariuri Koolhof / Rojer – Galloway / Lawson (04.09. ora 18:00)

Cu o experienta net superioara, perechea olandeza Wesley Koolhof si Jean-Julien Rojer pornesc ca mari favoriti in aceasta confruntare din turul secund.

Galloway si Lawson reprezinta o pereche sudata, insa meciurile la care au luat parte pana acum au fost doar in turnee de nivel Challenger, cu un nivel mult mai scazut.

Eu vad o diferenta mare intre cei doua formatii, iar pereche olandeza nu ar trebui sa aiba probleme in a-si adjudeca cu usurinta victoria.

Pont: Victorie Koolhof / Rojer @1.34 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sara Sorribes Tormo – Emman Raducanu (04.09. ora 21:00)

Emma Raducanu impresioneaza in aceasta vara prin rezultatele ei excelente in turneele de Grand Slam, atat la Wimbledon, cat si acum la US Open.

Insa adversara sa din turul secund este Sara Sorribes Tormo, o adversara extrem de dificila, care produce foarte putine greseli neforate si este foarte rezistenta in schimburile de mingi.

Iberica are o experienta superioara adversarei sale, multe victorii in ultimele turnee, urmand ca aceasta sa isi adjudece cel putin un set in aceasta confruntare.

Pont: Sara Sorribes Tormo +1.5 seturi @1.34 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lloyd Harris – Denis Shapovalov (05.09. ora 02:00)

Un meci programat in sesiunea de seara ce va fi foarte spectaculos este duelul dintre Lloyd Harris si Denis Shapovalov, doi jucatori din noul esalon cu un tenis foarte placut de vizionat.

Cei doi jucatori s-au mai intalnit o singura data, meci decis in 3 seturi, 2 dintre cele doua acte fiind decise la tiebreak.

Cu siguranta acest duel va fi din nou foarte echilibrat, ambii jucatori fiind extrem de solizi in spatele propriului serviciu, urmand ca seturile sa ajunga din nou in tiebreak, iar partida sa fie decisa in 4 sau 5 seturi.

Pont: Peste 34.5 game-uri @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 24
Unitati: -655

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here