Biletul zilei tenis 05 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 05 iunie 2021 – va propun pentru ziua de sambata un bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.77 si poate fi plasat pana la 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 05 iunie 2021

Ponturi pariuri Anett Kontaveit – Iga Swiatek (ora 17:00)

  • Swiatek demonstreaza de vreo 2 saptamani incoace ca este cea mai buna jucatoare pe zgura a momentului si doar printr-un accident poate sa nu-si apere titlul castigat anul trecut. Dupa ce i-a administrat Pliskovei 6-0, 6-0 in finala de la Roma, le-a „macelarit” si pe Juvan si Peterson in primele 2 tururi.
  • Kontaveit a jucat pe zgura la Stuttgart si la Madrid, la Stuttgart a pierdut in sferturi la Sabalenka in timp ce la Madrid a fost invinsa in turul 2 de Sakkari. Aici a salvat minge de meci cu Golubovic salvand in extremis meciul, apoi a trecut usor de Mladenovic.
  • Nu vad cum ar putea pierde Swiatek vreun pana in semifinale, joaca de-a dreptul extraordinar, are o prospetime fizica de invidiat si o mar epofta de joc.

Pont: Swiatek 2-0 @1.50 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Rafael Nadal – Cameron Norrie (ora 15:30)

  • Nadal pare extraterestru atunci cand joaca la Roland Garros, pur si simplu e aproape imposibil de contracarat, cat de bine a jucat Gasquet in setul doi si tot n-a putut face nimic.
  • Norrie a adunat muncitoreste victorii la Fratangelo si Harris si stiind cum arata partea sa de tablou e multumit de rezultatul obtinut, accederea in turul 3. Nu cred ca-si face sperante in fata marelui campion pe zgura.
  • Sunt putine situatii in care Norrie ar putea sa-i ia un set lui Nadal, poate doar spaniolul sa nu intre bine in meci sau sa joace accidentat. Altfel, daca Nadal isi face jocul nu prea vad cum ar putea pierde set.

Pont: Nadal 3-0 @1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Marta Kostyuk – Varvara Gracheva (ora 14:00)

  • Kostyuk a aratat o forma buna la turneul de la Roma si in primele 2 tururi de la Roland Garros, le-a batut pe Muguruza si pe Zgeng vara sa aiba vreun moment emotii. Joaca bine pe zgura si va fi greu de batut chiar si de specialistele acestei suprafete.
  • Gracheva pare ca si-a depasit deja conditia, a reusit sa prinda turul 3 dupa ce inainte de Roland Garros fusese eliminata din primul tur si la Parma si la Strasbourg, si probabil e multumita cu aceasta performanta.
  • Kostyuk este jucatoarea mai buna, cu un joc mai adaptat la suprafata si traverseaza si o forma excelenta, astfel cred ca victoria ei nu va surprinde pe nimeni.

Pont: victorie Kostyuk @1.32 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 23
Unitati: +295

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here