Biletul zilei tenis 06 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 06 iunie 2021 – va propun pentru ziua de duminicaun bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.71 si poate fi plasat pana la 15:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 06 iunie 2021

Ponturi pariuri Christian Garin – Daniil Medvedev (ora 15:00)

  • Garin l-a batut pe Medvedev anul acesta pe zgura la Madrid dar acum altele sunt datele problemei. In primul rand suprafata este mult mai lenta si se pare ca lui Medvedev nu-i displace.
  • In al doilea rand Medvedev dupa ce a castigat primul meci din cariera la Roland Garros incepe sa-si confirme statutul de favorit 2, a prins incredere mare si joaca din ce in ce mai bine.
  • Eu cred ca testul pentru Medvedev a fost meciul cu Opelka pe care rusul l-a dominat de la inceput pana la sfarsit pentru a-l castiga in 3 seturi scurte. Cred ca pentru chilian este capat de drum la Roland Garros 2021.

Pont: victorie Medvedev @1.44 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Serena Williams – Elena Rybakina (ora 18:45)

  • Pe Serena Williams o cunoaste toata lumea, o jucatoare puternica cu serviciu fenomenal care acum cativa ani ar fi putut concura chiar in circuitul masculin la cat de puternica era.
  • Rybakina este o tanara din Kazakstan, foarte inalta, are aproape 1.85 si cu un serviciu redutabil, serviciu care i-a fost principala arma in cele 3 victorii din primele tururi.
  • Ma astept la un prim set echilibrat, cu putine break-uri, ambele servesc bine si cred ca pot duce setul la 9 sau mai multe game-uri, mai ales ca raporturile de forte sunt foarte apropiate.

Pont: primul set – peste 8.5 game-uri @1.44 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Alexander Zverev – Kei Nishikori (ora 22:00)

  • Nishikori a ajuns tiptil-tiptil pana in optimi la Roland Garros, a avut primele 2 tururi 2 meciuri infernale, ambele de 5 seturi si de aproape 4 ore fiecare cu Giannessi si Khachanov, apoi in turul 3 a profitat de abandonul lui Laksonen.
  • Zverev e unul din favoritii turneului si dupa un inceput ezitant cu compatriotul sau Otte si-a intrat in mana si i-a batut in 3 seturi pe Safiulin si Djere.
  • Neamtul este in forma si joaca din ce in ce mai bine pe zgura in timp ce Nishikori cu siguranta va resimti si oboseala. Cei 2 au mai jucat si la Madrid si la Roma a castigat de fiecare data Zverev. Cred ca o va face si acum si nu-l vad pe japonez sa reziste mai mult de 1 set in care sa fie combativ.

Pont: Zverev(-1.5 seturi) @1.31 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here