Biletul zilei tenis 06 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 06 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de marti 2 meciuri de la Wimbledon din turneul feminin si dublu masculin, ce au o cota totala de 2.15 si poate fi plasat pana la 15:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 06 iulie 2021

Ponturi pariuri Karolina Pliskova – Viktorija Golubic (06.07. ora 15:00)

Viktorija Golubic reuseste un turneu de vis la Wimbledon, reusind cea mai buna performanta din cariera, pe o suprafata pe care nu a inregistrat niciun rezultat notabil in trecut.

Dupa victoria impotriva Kudermetovei cu 11-9 in setul decisiv in primul tur, elvetianca nu a mai cedat niciun set, fiind intr-o forma buna.

Insa Karolina Pliskova este intr-o crestere vizibila de forma, castigand toate intalnirile in minimum de seturi, iar jocul sau agresiv, bazat pe un serviciu foarte eficient, se muleaza excelent pe gazon, iar in acest duel consider ca va reusi sa se impuna, avand experienta ca avantaj principal.

Pont: Karolina Pliskova -2.5 game-uri @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Pavic/Mektic – Kubot/Melo (06.07. ora 17:30)

Lukas Kubot si Marcelo Melo au reluat colaborarea pentru acest turneu, reusind 2 victorii in care au pierdut un singur set, iar in turul al 3-lea au beneficiat de retragerea perechii Glasspool/Heliovaara.

Nikola Mektic si Mate Pavic sunt liderii clasamentului mondial in proba de dublu, fiind cea mai in forma echipa din acest sezon, castigand un turneu si pe iarba, la Eastbourne, inainte de Wimbledon.

In cele 3 meciuri precedente au cedat un singur set, iar in acest duel pornesc ca mari favoriti si ma astept sa confirme acest statut, fiind perechea mai sudata si aflata intr-o forma excelenta, in timp ce adversarii lor par a fi intr-un continuu regres in ultimele sezoane.

Pont: Victorie Mektic/Pavic @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 1
Unitati: +118

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here