Biletul zilei tenis 07 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 07 mai 2021 – Va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 2 evenimente, avand loc in semifinalele competitiei masculine de la Madrid. Acesta are o cota de 2.59 si poate fi plasat pana la 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 07 mai 2021

Ponturi pariuri Dominic Thiem – John Isner (ora 14:00)

  • John Isner a produs una dintre surpriza optimilor de finala de la Madrid prin eliminarea lui Andrey Rublev, americanul castigand 2 dintre cele 3 seturi la tiebreak.
  • Fara sa puna probleme pe serviciul advers, John Isner va avea o misiune mult mai dificil impotriva lui Dominic Thiem, un jucator mult mai redutabil pe zgura decat jucatorul rus.
  • Chiar daca seturile vor ajunge din nou la tiebreak, cu toate ca va fi greu de crezut tinand cont de suprafata de joc, Dominic Thiem porneste cu prima sansa si in aceste game-uri finale ale seturilor, urmand ca austriacul sa obtina din nou o victorie in minimum de seturi, fiind intr-o forma excelenta in acest turneu.

    Pont: Dominic Thiem 2-0 @1.80 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Rafael Nadal – Alexander Zverev (ora 16:00)

  • Rafael Nadal il conduce pe jucatorul german cu 5-2 in confruntarile directe, insa meciurile au fost deseori echilibrate, pe zgura intalnindu-se de 3 ori, toate partidele fiind castigate de jucatorul iberic.
  • Ultima intalnire directa pe zgura a avut loc in 2018, la Roma, unde ibericul a castigat cu 2-1 la seturi, echilibrul intalnindu-se pe tot parcursul partidei.
  • Cu toate ca spaniolul are mari sanse la victorie, germanul Zverev a aratat o forma excelenta in tururile precedente, iar eu consider ca va oferi o replica solida in acest meci, urmand sa aiba loc o partida lunga, cu un numar ridicat de game-uri.

    Pont: Peste 18.5 game-uri @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 6 din 15
Unitati: -285

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here