Biletul zilei tenis 07 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 07 iunie 2021 – va propun pentru ziua de luni un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.44 si poate fi plasat pana la 13:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 07 iunie 2021

Ponturi pariuri Sofia Kenin – Maria Sakkari (ora 15:30)

  • Kenin si-a depasit niste limite la aceasta editie de Roland Garros, a reusit sa ajunga in optimi desi zgura este suprafata pe care se descurca cel mai putin si pe care joaca oricum foarte putin.
  • Sakkari se simte mult mai bine pe zgura, jocul ei se potriveste mai bine acestei suprafete, are o deplasare foarte buna in teren iar victoriile recente la Kontaveit, Hercoq sau Mertens nu sunt intalmplatoare.
  • Probabil va fi un meci echilibrat, aleg totusi sa merg pe mana jucatoarei din Grecia, daca a batut-o pe Kenin la inceputul anului pe hard la Abu Dhabi, acum pe zgura ar trebui sa fie mult mai usor.

Pont: victorie Sakkari @1.63 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Diego Schwartzman – Lennard Struff (ora 13:30)

  • Imi place ce joaca Struff la acest Roland Garros, i-a batut pe Rublev si pe Alcaraz, sau chiar pe Bagnis, sunt dovezi clare ca este la un nivel ridicat de joc si ca-i convine suprafata.
  • Dar Schwartzman e mult mai mult decat atat, joaca de-a dreptul senzational micutul argentinian si e limpede ca are sanse sa-si apere semifinalele din editia trecuta. N-a cedat niciun set cu Lu, Bedene si Kohlschreiber demonstrand un joc care se apropie de cel practicat de Nadal.
  • Nu vad cum Struff l-ar putea incurca pe argentinian la felul in care acesta se deplaseaza in teren si loveste, poate duce si chiar castiga un set in tie-break dar nu cred ca poate sa reziste fizic jocului practicat de Schwartzman.

Pont: victorie Schwartzman @1.50 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 23
Unitati: +295

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here