Biletul zilei tenis 07 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 07 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri 2 meciuri de la Wimbledon din turneul masculin, ce au o cota totala de 2.30 si poate fi plasat pana la 15:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 07 iulie 2021

Ponturi pariuri Karen Khachanov – Denis Shapovalov (07.07. ora 15:00)

Denis Shapovalov iubeste sa joace pe iarba, stilul sau atat de dezinvolt fiind unul extrem de spectaculos pe aceasta suprafata, reusind in acest an cea mai buna performanta intr-un turneu de Grand Slam.

Karen Khachanov a depus un efort considerabil in turul precedent, cand l-a invins pe Sebastian Korda cu 10-8 in setul decisiv, iar canadianul a dat dovada ca poate invinge usor un jucator obosit, precum pe Andy Murray in turul al 3-lea.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Ma astept ca parcursul lui Shapovalov sa continue in aceasta competitie, jocul sau fiind la un nivel foarte ridicat, iar momentul in care se afla il face pe tanarul jucator nord-american sa isi calibreze si mai mult jocul, sau reduca numarul greselilor nefortate, care l-au facut de atatea ori sa piarda multe intalniri.

Pont: Denis Shapovalov -3.5 game-uri @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Matteo Berrettini – Felix Alliassime (07.07. ora 17:00)

Italianul Matteo Berrettini porneste cu prima sansa in acest meci si ma astept sa confirme acest statut, insa Felix Alliassime este o nuca tare pentru italian, fiind intr-o forma excelenta.

Dupa un consum fizic semnificativ impotriva lui Zverev, ma astept ca Felix Alliassime sa inceapa foarte bine meciul, insa pe parcursul acestui, turatia acestuia din punct de vedere fizic s-ar putea sa scada.

Din acest motiv, imi pare ca Matteo Berrettini pare de neinvins in aceasta partida, fiind un jucator ce impune un foarte mult respect din partea adversarilor, care deseori te face sa crezi ca ar avea un joc aproape complet, iar suprafata de joc o poate folosi cu multa usurinta in favoarea sa.

Pont: Victorie Matteo Berrettini @1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 21
Unitati: -504

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here