Biletul zilei tenis 07 octombrie 2021

0

Biletul zilei tenis 07 octombrie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 3 meciuri din turneul WTA de la Indian Wells, respectiv din circuitul Challenger. Acesta are o cota totala de 2.97 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 07 octombrie 2021

Ponturi pariuri Mats Rosenkranz – Kamil Majchrzak (07.10, ora 12:00)

Mats Rosenkranz este un jucator aflat pe locul al 486-lea in cariera, fara niciun rezultat pana la acest turneu, unde a produs surpriza primului tur, eliminandu-l pe Benjamin Bonzi.

Kamil Majchrzak este un talentat jucator polonez, aflat pentru o buna perioada in prima suta ATP si a carui joc este bine adaptat acestei suprafete.

Desi este inca tanar, Majchrzak este jucatorul mult mai experimentat dintre cei doi si cu un plus de consistenta in joc, iar eu consider ca va obtine o victorie usoara in acest meci, in minimum de seturi.

Pont: Kamil Majchrzak 2-0 @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Kenny De Schepper – Norbert Gombos (07.10, ora 13:00)

Ajuns la 34 de ani, Kenny De Schepper se afla in ultima parte a carierei, coborand in ultima perioada pana pe locul al 616-lea ATP.

Veteranul francez a beneficiat de o pozitie de Lucky Looser in acest turneu si a fructificat-o prin victoria impotriva lui Tobias Kamke.

Norbert Gombos se anunta insa un adversar mult mai solid pentru De Schepper, urmand sa ii fie foarte dificil in a gasi solutii optime la loviturile agresive ale jucatorului slovac.

Pont: Victorie Norbert Gombos @1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Elsa Jacquemot – Dayana Yastremska (07.10, ora 21:00)

Dayana Yastremska are un prim tur facil in turneul de la Indian Wells, intalnind o tanara jucatoare din Franta, de doar 18 ani, care nu a impresionat nici macar in circuitul ITF.

Ucraineanca Yastremska nu traverseaza o perioada fasta a carierei, suferind multe infrangeri in ultima perioada, insa acest meci este un bun prilej pentru a avea un moral bun in urmatoarele meciuri.

Diferenta dintre cele doua jucatoare este una semnificativa in favoarea Dayanei Yastremska, care ar trebui sa se impuna la o diferenta mare de game-uri.

Pont: Dayan Yastremska -4.5 game-uri @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here