Biletul zilei tenis 08 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 08 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 2 meciuri din turneele feminine de la Bastad si Hamburg, ambele disputate pe zgura, ce au o cota totala de 2.69 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 08 iulie 2021

Ponturi pariuri Mihaela Buzarnescu – Anna Bondar (08.07. ora 12:00)

Desi a fost invinsa de Venus Williams, Mihaela Buzarnescu a prestat un joc excelent in turneul de la Wimbledon, increderea romancei fiind una ridicata.

Fara niciun rezultat notabil de o perioada lunga de timp, turneul de la Bastad poate reprezenta pentru Mihaela un restart al sezonului, neluand parte nume importante din circuit.

Anna Bondar a participat doar in turnee ITF de zgura in ultima perioada, fara a avea insa rezultate notabile, iar eu consider ca romanca isi va pastra statutul de favorita si va obtine o victorie confortabila in acest duel.

Pont: Victorie Mihaela Buzarnescu @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Danielle Collins – Kristina Kucova (08.07. ora 13:15)

Danielle Collins a luat parte la putine turnee in acest an, insa zgura reprezinta o suprafata buna pentru ea, ajungand pana in turul a-3 lea la Roland Garros in acest an.

Kristina Kucova este un nume cunoscut in trecut in circuitul WTA, ocupanta a locului 71 in 2018, insa in ultima perioada a participat doar in turnee ITF, fara a iesi in evidenta cu nimic.

Diferenta de consistenta in joc in aceste momente este net superioara lui Danielle Collins, care incearca in acest turneu de la Hamburg sa isi regaseasca ritmul de joc, fiind catalogata printre favoritele acestei competitii, iar in acest meci ma astept sa obtina o victorie usoara, in minimum de seturi.

Pont: Danielle Collins 2-0 @1.87 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 1
Unitati: +118

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here